canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gelecek bir adami sevirem....

Ne mene, ne başqasına aid olan; bir çinar kimi tek yaşayan, azadlığını ellerine qandal etmemiş bir adamı sevirem. Her düşündüyümde üreyimi sızladır sevgim. Nece izah etmeli bu duyğunu bilmirem ki? Hekimlerin, ölecek dediyi xestenin başında gözlemek kimi, elinizden bir şey gelmez, yalnız yaxşı baxarsınız, başında gözleyersiniz. Bir terefden özünüzü hazırlayır, ne qeder hazır ola biler ki insan?


Ayrılığın çox uzaq olmadığını bile-bile sevmek, üreyin gücünün çatdığından ağır bir yük kimidir, amma ele dayanıqlıdır ki, bu ürek, sanki etden, qandan deyil de demirdendir. Onu yatarken seyr etdiyimde, qırılacaq kimi dayanırdı. Ele incedir ki, pambıqlara qucaqlayaraq saxlamaq gelir içimden. "Kişi adam ince olarmı?" Deye düşünmeyin, olur! En qadın yanım bele kobud qalır.

Gedecek bir adamı sevirem. Özüne zülm etmek bele olmalıdır, amma bu, zülmün en zadegan olanıdır. Qarşılıq gözlemeden sevmeyi öyredirem üreyime. Bütün insani isteklerimize baxmayaraq, olduğu qederiyle kifayetlenerek dadını çıxarıram. Ruhumdakı yabanı otları qoparıram. Eqomu, qürurumu, şeytan yanımı, maraqları, almağı, yalnız istemeyi, bildiyim bütün eşq oyunlarını yola salıram. Bir daha heç çıxmasınlar deye ateşe verirem. Sevgi tarlasına yaraşmayan ne varsa temizleyirem. Çirklenmiş hara varsa, köhnelmiş hansı könül yarasının artıqlarını tutursa, hamısını qaldırıb atıram. İçimde böyük bir bahar temizliyi var. Haqq etdiyine inandığım bir kişiye, daha evvel kimseye baxmadığım kimi baxıram.Sonu ayrılıq olacaq bir eşqe qaçıram. Üstüm başım ne qeder çirkli olsa da, sevgimi yudum, gümüş bir nimçede bildirirem. İsteyer alar, isteyer almaz, amma men eşqe inancını didergin düşmüş inad ve eşqe baxmayaraq dimdik sevdamın arxasında dayanıram. Her heyat xoşbext bitecek deyil ki?"


Şerhler:
SeNiNLe___SoN [OFF] (29.07.2013 / 12:17)
aglaya aglaya [+1] verrem :))
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6370 / 1471