canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Nakam Sevgi hekayesi

Bir zaman men de ushaq idim.Ushaqliq chaglarimi yashayirdim.Her kes oynayib gulduyu halda,men ise onlardan ayri,sanki dunyaya goz acharken bu tenhaliq anlima yazilibmish kimi ozumu tenha his ederek bir kunce chekilib,ozum-ozumde bir anliq xeyala dalirdim.bu xeyallarla meni heyatin hansi gunleri qarshilayacagindan xebersiz idim.bu xeyallarin getdiyi yolu bilmirdim.bu xeyallarin ardinca getdim.Son addimini bilmek uchun.bilmek istediyim xeyallarin nehayyet son addimina yaxinlashirdim.bu xeyallarin getdiyi son addim omrumun bir neche ilini geride qoyaraq 16 yasha geden yol idi.Nehayyet bu xeyallarin apardigi son addima, yeni 16 yasha ayaq basdim.bu yash dovrunde de hansi gunlerle qarshilashacagimdan xebersiz idim.

16 yashimdan bir neche ay otdu.İlk sevgimi tapdim.Sanki bu meqsedle dunyaya goz achmishdim.Yegane sebe bu sanirdim.bir neche muddet bu sevgini öz-özluyumde yashatdim.Kimseden xebersiz.Sanki ogurluq etmish kimi,bir insanin qelbini ogurladigimi sanirdim.

Ve bele de oldu.bir insanin qelbine girib ondan ureyini ogurlamaq istedim.bu zaman bir shey gordum.chox,chox dushunduruchu bir shey.

ogurluq etmek istediyim qelbin ureyinde daha bir urek var idi.bu ise meni dushunmeye vadar etdi.chox dushundum, ne edeceyimi bilmedim.O ureyi almadan,o qelbden chixmaq uchun geriye yol yox idi.boyuk bir cinayet oldugunu bilerek bu cinayeti toretdim.O ureyi ogurlayaraq ureyimde saxladim.

O ureyi ureyime hebs etdim.bir gun bu cinayetin ustu achilacagindan xebersiz idim.hech neyi gormurdum, duymurdum.Yalniz onu dushunub dururdum.

Chox chekmedi 3-4 ay sonra bu cinayetin ustu achildi.bir an bunlari dushundum:birisinin qelbine girib ondan ureyini ogurlayan bir Qelb_Ogrusu.

Ve gun gelib chatdi.bu cinayetde teqsirli bilinen Qelb_Ogrusu kimi qeleme verilen Kenan AY uzerinde mehkeme quruldu.bu cinayet uchun hesab vermeye chox az bir vaxt var idi.

belelikle mehkeme bashladi.Hakim menden ayaga qalxmagimi istedi.Ayaga qalxdigim zaman sanki dunya gozumde qara bir zulmet


[1] 2 >>

Şerhler:
Bumer94 [OFF] (11.08.2013 / 16:06)
en boyuk gunahin sadece sevmek idi,cezasi ise ona hesret qalmaq oldu
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6345 / 1311