canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kiwiler qadinlarla niye dost ola bilmir???

Tedqiqatçılar esrlerdir insanlığı narahat eden sualın cavabını veribler: kişi ve qadın dost ola bilerlermi? Melum olub ki, yox, ola bilmezler. Qadinlar.Biz-in melumatına göre, Viskonsin universitetinin tedqiqatçıları müeyyen edibler ki, kişi ve qadın arasındakı istenilen dostluqda güclü cinsin nümayendesi öz seksual hisslerini idare etmeli olur. Qadınlarsa eksine, dostluğa normal baxırlar. Qadınların dostlarına qarşı seksual hissleri yalnız öz erleri ve ya sevgilileri ile problem yarandıqda üze çıxır.

Tedqiqat zamanı 88 cüt dostluq münasibetinde olan kişi ve qadından bir-birinin celbediciliyini qiymetlendirmek xahiş edilib. Sorğu gizli keçirilib. Hem evli, hem de subay kişiler refiqeleri seksual celbedici hesab edibler ve onlarla görüşmek istediklerini bildiribler. Bundan elave kişiler ele hesab edibler ki, qadın dostlarının da onlara qarşı seksual hissleri var. Amma bu heqiqete uyğun olmayıb. Qadınlar bu barede ümumiyyetle, düşünmediklerini deyibler.

Evli olmayan qadınlar heqiqeten de dostlarına qarşı seksual hissler keçiribler, amma evli ve ya sevgilisi olanlar bunu heç ağıllarından keçirmediklerini bildiribler.


Şerhler:
Sexpsixoloq [OFF] (17.08.2013 / 12:15)
nece yeni o boyda alimler deyir olmur sen deyirsen olur besdirinde kuklaliq etmeyin
ucan_peraski [OFF] (15.08.2013 / 12:07)
dost? beli baxir senin niyyetine.amma hami bir dor!
_DisTurBeD_ [OFF] (15.08.2013 / 11:23)
lola73 sen sehv dusunursen
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6822 / 988