canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Baya niki ile yazan Abdulhelim qardasimiz mueyyen sebebler uzunden gunun Ayelerini davam etdire bilmediyi ucun bu is mene hevale olundu.Bu isi mene hevale eden baci-qardaslara tesekkur edirem.Allahdan muveffeqiyyet dileyirem.

Mehriban ve Rehimli olan Allahin adi ile
El-Beqere(Inek)Suresi
1.Elif,Lam,Mim.2.Bu(Allah terefinden nazil edilmesine,haqdan gelmesine) hec bir şekk-şubhe olmayan,mutteqilere(Allahdan qorxanlara,pis emellerden cekinenlere) dogru yol gosteren Kitabdir.3.O keslere ki,qeybe(Allaha,meleklere,qiyamete,qeza ve qedere) inanir,(laziminca) namaz qilir ve onlara verdiyimiz ruziden (ailelerine,qohum-qonsularina ve diger haqq sahiblerine) serf edirler.4.O keslere ki,sene gonderilene (Qur`ana) ve senden evvel gonderilenlere(Tövrat,İncil,Zebur ve s.) iman getirir ve axirete de şeksiz inanirlar.5.Mehz onlar öz Rebbi terefinden (gösterilmiş) doğru yoldadirlar.Nicat tapanlar (axiret ezabindan qurtarib Cennete qovuşanlar) daonlardir.

Gunun Hedisleri:
Allahın Peyğemberi (s): «Sizlerden her biriniz pis emelin şahidi olarsa, onu öz elleri ile deyişdirmelidir. Bunu bacarmazsa, dili ile deyişdirmelidir (ve etiraz etmelidir). Yene de bacarmasa, qelbinde onu inkar etmelidir. Bu imanın en zeif merhelesidir.»
Vessalamu Aleykum VA Rahmetullahi Va Beraketuh


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6785 / 1383