canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
SENSIZ OLMAZ Deniz Bagirova

bolum 28

. . .
Elcanin bu gun ehvali yuksek,kefi olduqca yaxwi idi. Gulciceye surpriz etmeyi planlamiwdi. Buna gore de seher tezden qizil dukanlarini dolawir zovqunce ,sevdiyine yarawacaq uzuk axtarirdi. Gezmekden yorulmuwdu artiq. Baxdiqi butun uzukleri Gulciceyin barmaginda xeyal edib yarawdirmir,daha gozelini isteyirdi. Nehayet novbeti dukanda uzu guldu. Axtardiqi uzuyu aldiqdan sora boyuk sevincle dukani terk ederek ele ordaca Gulciceye zeng vurdu. Acmirdi. Novbeti zeng ve eyni susqunluq. . .zenglerin sayi coxaldiqca Elcanin heyecani,narahatliqi da coxalirdi.
<Allah xeyir etsin>deye dodaqalti picildayib mawinina dogru getdi. Yenice sukan arxasina eylewmiwdi ki telefonu cingildedi. Manitorda iwiqlanmiw anasinin nomresini gorcek dodagini diwledi.
Gece anasina sabah onunla birge aliw veriwe gedeceyine soz vermiwdi,amma,unutmuwdu. Cavab duymesini basib telefonu qulagina sixdi.
-ana,bagiwla,unutmuwdum. Bu saat gelirem,sen hazirlaw. . .ne?? Ne vaxt? Hardasiz? . . .gelirem,telefonu yan oturacaga atib mawini iwe saldi. Ewitdiyi xeber varliqini sarsitmiwdi. Tez bir anda unvana catmaq ucun sureti daha da artirdi....
XXX
Xestexanaya nece catdi xeberi olmadi. Qacaraq ozunu binaya yetirende Eminle qarwilawdi.
-Hekim muayine edir,deye Emin onun nese demesini gozlememiw dillendi.
Elcan hec ne demeyib mualice otagina dogru yuyurdu. Her kes ordaydi. Mehri xanim goz yawlarina bogulmuwdu. Yaxinlawib sakitce qadini sinesine sixdi.
-aglama,ana,yaxwi olacaq... Ne qeder uzuntulu olsa da qadini sakitlewdirmeye caliwdi. Aglamamaqcun ozunu zorla saxlamiwdi. Kamal,Nigar da ordaydi. Her ikisi sukut icinde oturmuwdu. Qapi acilanda hamidan evvel Elcan ozunu ireli atdi.
-Doktor,melumat verin.
-Buyurun kabinete kecek.,deye doktor fikirli halda elini qaldirib otagini gosterdi.
-Yanina kece bilerem?Mehri xanim hicqiriqini bogdu.
-olmaz,hele ki yanina kimse buraxilmayacaq.deye doktor insafsizca cavab verib otagina dogru addimladi. Elcan da onun ardiyca getdi.
-hec neyi


[1] 2 3 ... 16 >>

Şerhler:
Duwunduyum [OFF] (18.08.2013 / 06:45)
yox olmeyecek Gulcicek ardini xaiw edirem
ESQSIZHEYAT [OFF] (17.08.2013 / 22:05)
ardini yazinda maraqlidi Gulcicek olmese yaxwidi
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6338 / 1415