canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Mehriban ve Rehimli olan Allahın adı ile.

16.Onlar doğru yolun evezinde sapıqlığı (eyri yolu,hidayetin müqabilinde zelaleti) satın almış keslerdir.Onlarin alveri xeyir getirmedi ve haqq yolu da tapmadılar.

17.Onların (münafiqlerin) halı (qaranlıq gecede) od yandıran şexsin halına benzer.Od (yanıb) etrafındakıları işıqlandırdığı zaman Allah onların işığını keçirer ve özlerini zülmet içerisinde qoyar,(artiq heç ne) görmezler.

18.Onlar kar, lal ve kordurlar (haqqı eşitmez,danışmaz ve görmezler).Buna göre de (öz pis adetlerinden,yaramaz emellerinden) dönmezler.

19.Yaxud (o münafiqler) qaranlıqlarda göy gurultusu ve şimşekle semadan şiddetle yağan yağışa düşmüş kimselere benzerler ki,ildırımın sesinden ölmek qorxusu ile barmaqlarını qulaqlarına tıxayarlar.Halbuki Allah kafirleri (Öz elmi,qüdreti ile) ehtiva edendir (Onun elinden esla qaçıb qurtara bilmezler).

20.İldırımın çaxması az qalır ki,onların gözlerinin işığını alsın (onları kor etsin ).(Şimşek) onlara işıq verdiyi zaman (onun şüası ile) yeriyirler,üzerlerine qaranlıq çökdükde ise (olduqları yerde) dayanıb dururlar.Eger Allah isteseydi,onların qulaqlarını ve gözlerini ellerinden alardı.Heqiqeten,Allah her şeye qadirdir.

Günün Hedisleri:
İMAM TEQİ (e) buyurur:
Şer insanla dost ve yoldaşlıq etmekden çekin,
çünki o, çılpaq qılınc kimidir, zahiri gözel, eseri
çox pisdir,

Vessalamu aleyke ve Rahmetullahi va Beraketuh.


Şerhler:
Baya2 [OFF] (20.08.2013 / 11:28)
gozel gunun olsun
ucan_peraski [OFF] (20.08.2013 / 11:11)
Gozeldi ))
Baya2 [OFF] (19.08.2013 / 15:59)
cox sagol
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6787 / 1412