canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Vefasız sevgilime mektub !

Sene olan bu mehebbetim, senin mene olan sevginden deyil. Sene olan bu mehebbetim ancaq menim sene olan sayğımdan, merifetinden, ağıllı ve terbiyeli olduğundandır. Men seni severken sen ise başqa birisi ile eşq-mehebbet yaşayırsan. Menimle olan her telefon zenglerinde yalan sözlerinle meni aldadırsan. Eger sen vicdanının sesini eşitseydin mene qarşı bu cür xeyanet etmezdin.

Onu bil ki menim sene olan bu mehebbetim belke de minde bir oğlan bir qızı menim kimi isteyer. Mehebbetime xeyanet etmisense ele bilirsense menden canını qurtarıb el çekmisen, amma xeyr seni men ölene qeder unutmayacam. Bir gün başqası ile aile heyatı qursam bele yene de seni heç bir zaman unutmayacam.

Sen eger unutsan bele men seni qelbime gömüb ve deyecem ki, sen menim üçün ancaq qelbimde yalnız unudulmuşlar sırasında olacaqsan. Sen esl sevgini, mehebbeti bilseydin meni bu cür qelbimden vurmazdın. Eger sen mene birdefelik sevmirem deseydin bu meni o, qeder de yandırmazdı. Amma sen meni ilk defe qelbimden qanlı xencerle vurub yalnızlıqlar dünyasına buraxıb terk etmisen. Amma men her şeyi zamanın öhdesine buraxmışam ve demişem ki, sen menim heyatımda yoxsan. Olmusan ve seni qelbime gömmüşem. Men seni severken sen demisen ki, eşi heçne olmaz deyeremde menden ayrılar. Amma sen onuda heç de fikirleşmemisen ki bu elede asan deyil. Sen başqası ile mehebbet yaşayarken, severken meni heçde düşünmemisen. Ve sene olan son sözüm budur ki, men seni son nefesime kimi sevecem ve xeyallarımda yaşadacağam. Elvida menim Vefasız Sevgilim.! Sene olan son mektubum.


Şerhler:
MSG [OFF] (19.08.2013 / 22:16)
;-(twk
lavantaa [OFF] (19.08.2013 / 20:31)
;(
ASKiN_YALANdi [OFF] (19.08.2013 / 18:18)

»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6333 / 625