canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Mehriban ve Rehimli olan Allahın adı ile.

21.Ey insanlar! Sizi ve sizden evvelkileri yaratmış Rebbinize ibadet edin ki,müteqqi olasınız!.(Allahdan qorxub pis emellerden çekinesiniz!)

22.O Allah ki,sizin üçün yer üzünü döşedi,göyü ise tavan yaratdi,göyden yağmur endirdi ve onun vasitesile sizin üçün müxtelif meyvelerden ruziler yetişdirdi.İndi siz de Allaha (Onun heç bir oxşarı ve benzeri olmadığını) bile-bile şerikler qoşmayın!

23.Eger bendemize (Muhemmede) nazil etdiyimize (Qur`ana) şekkiniz varsa,siz de (fesahetde ve belağetde) ona benzer bir sure getirin ve eger ("bu,beşer kelamıdır" sözünü) doğru deyirsinizse,onda Allahdan savayı (bütün) şahidlerinizi (bütlerinizi,şair ve alimlerinizi bu işde kömeye) çağırın!

24.Madam ki,bele bir işi bacarmırsınız,heç bacara da bilmezsiniz,o halda kafirler üçün hazırlanmış,yanacağı (günahkar) insanlardan ve kibrit daşlarından ibaret olan oddan (Cehennemden) hezer edin!

25.(Ya Peyğember!) İman getiren ve yaxşı işler gören kimselere müjde ver: onlar üçün (ağacları) altından çaylar axan cennetler (bağlar) vardır.(O cennetlerin) meyvelerinden bir ruzi yedikleri zaman:"Bu bizim evvelce (dünya evinde) yediyimiz ruzidir",-deyecekler.Eslinde ise bu (ruzi,meyveler) onlara (dünyadakılara zahiren) benzer olaraq verilmisdir.Onlardan ötrü orada (her cehetden) pak (olan) zövceler de var.Onlar (mö`minler) orada ebedi qalacaqlar.

Günün Hedisleri:

« Ey İnsan, Sen Ölümü Unutsan da, Ölüm Seni
Unutmur. »
Sevgili Hezret İmam Eli (e)


Vessalamu Aleyke va Rahmetullahi va Beraketuh.


Şerhler:
Baya2 [OFF] (22.08.2013 / 00:17)
sizde sagolun bacim
milihardasan [OFF] (21.08.2013 / 23:59)
cox sagol.
Baya2 [OFF] (21.08.2013 / 22:52)
cox sagolun
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6785 / 1386