canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Mehriban ve Rehimli olan Allahın adı ile.

26.Elbette,Allah (Qur`anda) ağcaqanadı ve ya ondan daha böyüyünü misal getirmekden çekinmez.İman getirenler bunun öz Rebbi terefinden bir heqiqet olduğunu bilirler,kafirler ise:"Allah bu meselle ne demek isteyir?"-deyirler.Allah bununla (bu meselle) bir çoxlarını zelalete salır,bir coxlarını ise doğru yola yöneldir.Allah yalnız fasiqleri zelalete düçar edir.

27.O kesleri ki,Allahla (Ona iman getirmek ve itaet etmek baresinde) ehd bağladiqdan sonra onu pozur,Allahin birlesdirilmesini buyurduğu şeyleriır parçalayir (mö`minlerle dostluğu,qohum-eqreba ile elaqeleri kesir) ve yer üzünde fitne-fesad töredirler.Mehz beleleri (dünyada ve axiretde) ziyana uğrayanlardır!

28.Allahı nece inkar edirsiniz ki,siz ölü idiniz,O sizi diriltdi.O sizi (eceliniz geldikce) yene öldürecek,sonra (qiyametde) yene de dirildecek ve daha sonra siz (emellerinizin haqq-hesabı çekilmek üçün) Ona teref (Onun hüzuruna) qaytarılacaqsınız.

29.Yer üzünde ne varsa,hamısını sizin üçün yaradan,sonra semaya üz tutaraq onu yeddi qat göy halında düzeldib nizama salan Odur (Allahdır)! O,her şeyi bilendir!

30.(Ya Resulum!) Senin Rebbin meleklere:"Men yer üzünde bir xelife (canişin) yaradacağam",-dedikde (melekler):Biz Sene şükür etdiyimiz,şe`nine te`rifler dediymiz ve Seni müqeddes tutduğumuz halda,Sen orada (yer üzünde) fesad töredecek ve qan tökecek bir kesmi yaratmaq isteyirsen?"-söylediler.(Allah onlara:) "Men bildiyim şeyi siz bilmirsiniz!"-buyurdu.


Günün Hedisleri:

Hezret Eli (e) buyurur:
Kime bu dörd şey verilse, ona dünya
ve axiret xeyri verilmişdir: danışıqda
düzlük, emaneti qaytarmaq, qarnı
(haramlardan) gözlemek, xoş
xasiyyet.

Vessalamun Aleykum Va Rahmetullahi Va Beraketuh.


Şerhler:
Baya2 [OFF] (22.08.2013 / 21:47)
cox sagol qardas
SAQEFİ [OFF] (22.08.2013 / 07:52)
Allahın adı ile.
Ehsen qardaşım.
Baya2 [OFF] (22.08.2013 / 01:17)
gozel gunun olsun qardas
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6789 / 1303