canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Merhemetli ve Rehimli olan Allahın adı ile.

31.(Allah Ademi yaratdıqdan sonra) Ademe bütün şeylerin adlarını (isimlerini) öyretdi.Sonra onları (hemin şeyleri) meleklere göstererek:"(İddianızda) doğrusunuzsa,bunların adlarını Mene bildirin!"-dedi.

32.Onlar:"Sen paksan,müqeddessen! (Bütün eyib ve nöqsanlardan kenarsan!) Senin bize öyretdiklerinden basqa biz heç bir şey bilmirik.(Her şeyi) bilen Sen,hikmet sahibi Sensen",-dediler.

33.(Sonra) O:"Ey Adem,bunların (kainatda möcud olan eşyanın) adlarını onlara bildir!"-dedi.(Adem) onlara (meleklere) bunların adlarını xeber verdikde (Allah):"Men size,göylerin ve yerin göze görünmeyen sirlerini ve sizin gizlinde-aşkarda ne etdiyinizi bilirem,söylemedimmi?"-buyurdu.

34.(Ya Peyğember!) Biz meleklere:"Ademe secde edin!-dedikde İblisden başqa (hamısı) secde etdi.(Yalnız) o,lovğalanaraq (secde etmekden) imtina etdi ve kafirlerden oldu.

35.(Sonra) Biz (Ademe) dedik:"Ey Adem,sen zövcenle (Hevva ile) Cennetde qal ve her ikiniz oradakı meyvelerden,istediyniz kimi,bol-bol yeyin,yalnız bu ağaca (buğdaya) yaxın gelmeyin! Yoxsa (özünüze) zülm edenlerden olarsınız".

Günün Hedisleri:

İmam Rza (e) buyurdu: "Allah bizim emrimizi dirildene rehmet etsin!" Soruşdular: "Sizin emrinizi nece diriltmek olar?" Buyurdu: "Bizim elmlerimizi öyrenib başqalarına öyretmekle".


Şerhler:
Baya2 [OFF] (24.08.2013 / 21:39)
cox sagol qardas
SAQEFİ [OFF] (23.08.2013 / 10:01)
Allahın adı ile.
Ehsen qardaşım.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6789 / 1287