canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Günün Ayeleri

Mehriban ve Rehimli olan Allahın adı ile


36.Onu (betnindekini) doğduğu zaman:"Ey Rebbim! Men qız doğdum"-söyledi.Halbuki,Allah onun ne doğduğunu ve oğlanın qız kimi olmadığını yaxşı bilirdi.(Henne:) "Men onun adını Meryem qoydum,onu ve onun neslini mel`un Şeytandan (Şeytanın şerinden) Sene tapşırıram"(dedi).

37.Bele olduqda,Rebbi
(Meryemi) yaxşı qebul etdi,onu gözel bir fidan kimi böyütdü ve Zekeriyyaya tapşırdı.Zekeriyya her defe (Meryemin) ibadet etdiyi mehraba girdikde,onun yanında bir ruzi olduğunu görerdi.(Zekeriyya:) "Ya Meryem,bunlar senin üçün hardandır?"-dedikde,o:"Allah terefindendir!"-deye cavab vererdi.Heqiqeten,Allah istediyi şexse hedsiz ruzi verer!

38.(O zaman) Zekeriyya Rebbine dua ederek dedi:"Ey Rebbim! Mene de Öz terefinden pak bir övlad bexş et! Sen,heqiqeten,duaları eşidensen!"

39.(Zekeriyya) mehraba (ibadetgaha) ayaq üstde durub namaz qılarken melekler ona müraciet edib dediler:"Allah sene Özü terefinden gelen kelmeni (İsanı) tesdiq eden (tayfasına) ağa,nefsine hakim ve emelisalehler zümresinden bir peyğember olacaq Yehyanın (dünyaya geleceyi) xeberini müjde verir".

40.(Zekeriyya:) "Ey Rebbim,üzerime qocalıq çökdüyü ve zövcem qısır (doğmayan) olduğu halda,menim nece oğlum ola biler?"-söyledi.(Allah ise:)
"(Beli) dediyin kimidir,(lakin) Allah ne istese, onu eder"-deye buyurdu.


Günün Hedisleri:

Ey dünyanı mezemmet ederek pisleyen
şexs!
Ey dünyaya aldanmış insan! Dünya seni
aldatmayıb,sen aldanmısan..."
Hezret Eli (e).


Şerhler:
Baya2 [OFF] (31.08.2013 / 17:21)
cox sagolun haminiz eleykime salam
Baya [OFF] (31.08.2013 / 17:13)
Bismilleh.
Salam olsun sene ey ALLAH-ın esgeri.
Heyatbeledeeladi [OFF] (31.08.2013 / 10:02)
eladi gozeldi.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6790 / 1024