canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişilerin yalan danışdığını gösteren 3 elamet 


Ne qeder etiraz etse de, bezi elametler onun yalan danışdığını sübut edir. Çünki kişiler yalan danışmaqda qadınlar qeder meharetli deyiller.

1. Boğazı quruyursa – Sizden gizletdiyi bir şey varsa, bu, onu esebi edir. Vücudu da buna reaksiya verir ve şübheli veziyyete düşür. Beden Dili İnstitunun Rehberi ve “Düşündüyünüzden daha çox şey deyirsiniz” kitabının yazarı Janine Driver deyir ki, “Sirri olan insan çox vacib bir şeyi itirmek qorxusu ile yaşayır”. Yalan danışan insanın qida borusundakı ezeleleri sıxlaşmağa başlayır ve boğazı quruyur. Yalanını tutun – Danışanda heddinden artıq udqunması, boğazanın quruması ile bağlıdır. Bu zaman söhbetin neden getdiyine fikir verin. Bu, size sirrinin ne ile bağlı olduğu haqqında kiçik ipucu vere biler. 



2. Heddinden artıq izah edirse - Sevgilinizin size gün erzinde harada ve ne ile meşğul olduğu ile bağlı heddinden artıq melumat verirse, sizi çaşdırmasın. Evvelce onun nece dürüst olduğunu düşünüb fexr ede bilersiniz. Amma esl sebeb, özünü qorumaq ve yalanı mümkün qeder ört- basdır etmek de ola biler. Sehv etmeyin – Sevgiliniz bir hekayeni çox bezedib, şişirdib danışırsa, bunu tehlüke işaresi kimi qebul edin. Xüsusen de hekayeni danışarken, susub fikre getmesi, yalan danışmaq üçün vaxt qazanmağa çalışdığını bildiren elametdir. Kişiler çox zaman en ehemiyyetli hadiseleri bele xatırlamır. Eger en ehemiyyetsiz detalları bele xatırlayırsa, diqqetli olmaqda fayda var.

3. Elleri cibinde dayanıbsa – Onun sizden sirri olduğunu düşündüyüz zaman elleri ile ne etdiyine fikir verin. Mayers insanın bir şey gizletdiyi zaman elleri görünmeyen yere qoyduğunu, ya da bedeninde dolaşdırdığını deyir. Meselen, ellerini boynunun arxasına qoyan insan sehv etdiyi üçün özünü rahatlaşdırmağa çalışır. Sizi yene de xeberdar edek – Bezi kişiler ise divara söykenib dayanır. Sevgiliniz yorulduğu üçün de bele dayana biler. Qısası, şübhelenmezden evvel onu yaxşı tanıdığınızdan emin olun.


Şerhler:
zzoluwka [OFF] (19.09.2013 / 01:22)
Hmmm,maraqlisan:)))
Aylin-Ka [OFF] (10.09.2013 / 18:47)
sen de yalan daniwanda cox izah edirsen Rauf ))))
Sansborg [OFF] (08.09.2013 / 05:39)
Ele bilirdim yazdigimi oxuyan yoxdur
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7072 / 974