canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yaxşı aileye sahib olmaq üçün... - MESLEHET

Her bir ailede müeyyen problemler, münaqişeler ola biler. Ancaq bu halın tez-tez tekrarlanmaması üçün de müeyyen addımlar atmaq lazımdır. Siz ailedaxili münasibetlerinizi yaxşılaşdırmaqla, ailenizin her üzvü haqqında daha çox şey öyrenmekle ailenizin hamı üçün nümune olmasına nail ola bilersiniz. Sizin de aileniz bele nümunevi ailelerden ola biler, niye de olmasın?

1. Ailenizi hemişe başa düşmeye çalışın. Daha yaxından tanımaq üçün onlarla bacardığınız qeder çox vaxt keçirin. Birlikde yemek yeyin, gezmeye çıxın, oyunlar oynayın.

2. Ailenize hemişe hörmet edin. Övladlarınız, heyat yoldaşınız size mexsusdur, beli. Ancaq heç vaxt unutmayın ki, onlar da sizin kimi bir insandı, onların da öz fikir ve teklifleri var. Onlarla razılaşmasanız da, fikirlerine hörmetle yanaşın.

3. Vaxt verin. Heç kes etdiyi hansısa sehv herekete göre danlanmağa layiq deyil. Onlara vaxt verin, öz sehvlerin anlayıb düzeltmeye çalışsınlar.

4. Ailenizin her üzvüne sevginizi beraber paylaşın. Baxmayaraq ki, hansısa övladınız xeste, ya ögeydi, onların da diger övladlarınız kimi sizin sevginize ehtiyacları var, bunu onlardan esirgemiyin.

5. Heç vaxt aile üzvlerinizi danlıyıb üstlerine qışqırmayın. Bu hereketiniz onlarda size qarşı nifret yarada biler. Ailenizle keçirdiyiniz her vaxtın deyerini bilin, o anları yeniden yaşamaq imkanınız olmayacaq.

6. Güzeşte getmeyi bacarın.

7. Bir-birinize kömek edin.

8. Aileniz üçün maraqlı sürprizler teşkil edin.

9. Qelb qıran sözlerden istifade etmeyin, bağışlamağı bacarın, qarşı terefi çox günahlandırmayın, verdiyiniz sözlerin üstünde durun.

Bütün bunları nezere alsanız, gözel aileye sahib ola bilersiniz


Şerhler:
Maragsiz_heyat [OFF] (19.09.2013 / 12:09)
yazilan werhlerle tam raziyam,,,,
zzoluwka [OFF] (19.09.2013 / 01:24)
Twkerler,maraqli idi.ama dediyinkimi insanlar qalmiwmi wimdi?nerdeee.
Aylin-Ka [OFF] (17.09.2013 / 21:34)
maraqli idi tewekkur.ama nezere alsaq ki,ele bir cemiyyetde yawayiriq ki,demek olarki,hergun stres keciririk.ve buda elbetde ki,neinki aile uzvlerimizle hetta dost taniwlarla munasibetimize menfi tesir gosterir.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7071 / 926