canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xeyanet etmeyen kişini tanımaq - ÜSULLARI

Sevgilisine ve ya heyat yoldaşına xeyanet etmeyen kişini tanımağın bir neçe yolu var.

Mütexessislerin araşdırmasına göre, her bir qadın aşağıda gösterilen 6 üsuldan istifade ederek erinin onu aldadıb-aldatmadığını yoxlaya biler.

- Sevgiliniz ve ya eriniz sizinle evvelki qeder danışmırsa, bu, problemin olduğuna işaredir. Sadiq kişiler xanımları ile danışmaqdan çekinmez. Eger danışmırsa, demeli ağzından nese qaçıracağından qorxur.

- Özünü qehreman kimi gösteren kişilerden tehlüke gözlemeyin. Onlar özlerini sevgilerine hesr edirler ve bundan zövq alırlar. Buna göre de xeyanet onları maraqlandırmır.

- Kişilerin xeyanetinin en bariz sübutu qadına qarşı diqqetinin azalmasıdır. Ancaq eger xeyanet etdiyinden peşimandırsa, qadına daha çox diqqet gösterecek ve belelikle de özünü "ele verecek”. Sadiq kişi öz sevgilisi ile dostlarına nisbeten daha çox vaxt keçirmeye çalışır. Eger kişi qadını öz dostları ile tanış etmekden çekinirse, demeli onun gizletmek istediyi bir şey var.

- Aldatmayan kişi qadını ile gözel xatireler yaşamaq isteyir. Qadını daha evvel birge getmedikleri yerlere aparır, sürprizler edir.

- Sizinle mübahise eden kişiden qorxmayın. Aldatan kişiler problem yarandığı teqdirde onu hell etmeye çalışmır, eksine başqa qadının yanına qaçır.

- Eger kişi sizin derdinizi dinleyib problemden çıxış yolunu tapmaqda size kömek edirse, bu, onun sadiqliyini göterir. Bele kişi heç bir zaman qadını üzecek herekete yol vermez.


Şerhler:
sumeyla [OFF] (05.02.2014 / 13:09)
Maraqlidi
@Zaraza-VS@ [OFF] (21.09.2013 / 15:52)
Hmmm duppeduzdu
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7072 / 970