canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişilerde cinsi iqtidarsızlıq

Ailem.az-ın melumatına göre, kişilerin başına gelmesinden en çox qorxduğu ve başqaları ile paylaşmaqda çetinlik çekdiyi meselelerden biri de iqtidarsızlıkdır. Bu mövzuda problemi olan çox kişi bunu paylaşmaqdan çekiner ve iqtidarsızlıq heqiqeten böyük problemler yarada bilmekdedir. Söhbet kişilerin cinsi isteyinin olmasına baxmayaraq, elaqe esnasında kafi sertliye çata bilmemesi ve ya bu sertliyi qoruya bilmemesi probleminden gedir.

Cinsi elaqe zamanı kişiler her zaman istedikleri iqtidara çata bilmezler - bunun mürekkeb sebebleri vardır. Kişinin ruhsal halı ve fiziki veziyyeti, elaqeden önceki gün boyu etdikleri, iş ve ya başqa bir sebebden yorğunluğu, yoldaşıyla yaşadığı problemler buna tedir ede bilir. Ancaq bu iqtidarsızlıq davamlı hal alıbsa, bu, artıq bir problemin olduğuna işaredir. Kişinin heddinden artıq spirtden ve siqaretden istifade etmesi, her hansı bir xesteliyinin müalicesi üçün atdığı dermanların eks tesiri iqtidarsızlığa yol aça bilir. İktidarsızlıq ümumiyyetle, orta yaş ve ondan yuxarı kişilerde genc kişilere nezeren daha çox görülmekdedir.

Bu problemin helli mövcuddur. Ancaq hele de cemiyyetimizde bu problemle yaşayan, derdini hekime ve ya başqasına izah ede bilmeyen, buna göre de xoşbext heyat sürmeyen kişiler var. Müvafiq mütexessise gedilse, cinsi zeiflik probleminin bir çox müalice üsulları olduğu melum olar. Bu üsulların başlıcası derman müalicesidir. Eger kişide psixoloji problem görülse, psixoterapiya üsulu ile de müalice mümkündür.


Şerhler:
rosemarin [OFF] (24.09.2013 / 18:02)
Mence kisiler bu problemlerini aradan qaldirmalidir.cunki biz qadinlarin her sahede onlara ehtiyaci var meqale ucun tesekkur
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 391