canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Orqazm zamanı ne düşünürük?

İngilis qezetinde neşr olunan bir xebere göre, elm adamları orqazm esnasında qadınların beyinlerinin ne şekilde deyişildiyini bir animasiya sayesinde tehlil etmeyi bacardı.

Elm adamları qadınların beyinlerinin orqazmdan evvel, orqazım zamanı ve bundan sonrakı müddetde beyin hereketliliyini gösteren ilk filmi çekdiler. Animasiya beynin ferqli bölgelerinin bir yerde aheng içinde hereket etdiyini, bu hereketliliyin en üst seviyyede olduğunu ve daha sonra yavaşca durğunlaşdığını gösterir.
Animasiyanı yaratmaq üçün mütexessisler bir qadından funksional maqnetik rezonans gösterme maşınının içine uzanmasını istediler. Masturbasiya esnasında könüllünün beyin fealiyyetindeki artım ve deyişmeler qeyd edildi.
Bu prosesin meqsedi niye qadınların ve kişilerin eyni anda orqazmı yaşaya bilmemesini araşdırmaq idi. Sözü geden araşdırmanı ABŞ-da Rutgers Universitetinde psixoloq olan Professor Barry Komisaruk ve onun qrupu reallaşdırdı. Animasiyada hekimin telebesi ve Komisarukun laboratoriyasında çalışan 54 yaşlı Nan Wise könüllü olaraq iştirak etdi. 5 deqiqe davam eden filmde beynin 80 ferqli bölgesinin her iki saniyede bir alınan görünüşlerinin bir araya getirilmiş halı göründü. Animasiyada renglerden istifade edilmişdi. İlk olaraq, tünd qırmızı olan rengler orqazma yaxınlaşdıqca narıncı ve sarıya dönür, orqazm zamanı tamamile ağ olur.
Orqazma yaxınlaşıldıqca hereketlilik, beyincik ve ön korteks qisimlerine keçid edir. Bunun sebebinin artan ezele gerginliyi olduğu ifade edilir. Orqazm zamanı ise hereketlilik hipotalamusta en yüksek hedde çatır. Hipotalamus, oksitosin adı verilen, xoşbextlik hissi yaradan ve uterusu daraldan bir hormon ifraz olunması funksiyasını yerine yetirir. Orqazmdan sonra bütün bu bölgelerdeki hereketlilik yavaşca sakitleşir.

Komisaruk "Beynin bir-biriyle ünsiyyeti araşdırmaq üçün möhteşem bir sistem mövzusudur. Beynin pille-pille hereket artımının ve azalmasının gösterildiyi film sayesinde, xüsusile orqazm ola bilmeme problemi yaşayan


[1] 2 >>

Şerhler:
___M___ [OFF] (15.04.2014 / 22:29)
Оба))
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7079 / 707