canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Nece xoşbext olaq? - Cavabı bu yazıda

Xoşbextlik her birimizin ömür boyu axtardığı ve elinde saxlamağa çalışdığı bir nesnedir. Heç kim bütün ömür xoşbext yaşıya bilmez. Araşdırmalar gösterir ki, heyatımızda baş veren yaxşı şeyler, elde etdiyimiz uğurlar heyata baxışımıza, münasibetlerimizin keyfiyyetine tesir gösterir. Xoşbext olmağın bir çox sirleri var. Bunlardan biri de heyat boyu optimist olmaqdır. İster pis, ister yaxşı - heyatımızda baş veren hadiselerin her birinin bize tesiri müveqqetidir. Yaşadığımız her bir şeyden sonra biz yene de evvelki veziyyetimize qayıtmağa çalışırıq. Xoşbext olmağımıza tesir eden en böyük meyar bizim ne fikirleşdiyimizdir. Heyatınız boyu optimist ve xoşbext olmaq istiyerisinizse, Ailem.az-ın sadaladığı şertlere emel edin:

1. Gün erzinde yaşadığınız en kiçik xoşbext anları bele önemli tutun. Misal üçün, bu gün yolda tıxacla qarşılaşmadım, bu gün gözel bir seher yemeyi yedim, dostum meni ürekden güldürecek maraqlı bir ehvelat danışdı - bunları düşünmeye çalışın.

2. Baş veren xoşagelmez hadiseye pis deyil, yaxşı cehetden yanaşmağa çalışın. Eger sevdiyiniz insan sizden ayrılıbsa, qemlenmeyin, düşünün ki, başqa bir insanla tanış olmaq şansınız var. İşden çıxmısınızsa, düşünün ki, daha yaxşı iş tapmaq imkanınız var. Heyatınızda baş veren her şeyde nese bir xeyir var - bunu heç vaxt unutmuyun.

3. Hazırda yaşadığınız şerait haqda düşünün ve bir çox insanların sizin sahib olduğunuz bu şeylere çox çetinlikle nail olduqlarını unutmayın. Xoşbext olun ona göre ki, yaşayışınız o qeder de pis deyil. Sadece, heyatınızdan zövq almağı öyrenin.


Şerhler:
sumeyla [OFF] (05.02.2014 / 12:43)
Yawadigin mudetce Allaha wukr etsen ferq etmez xowbext anin olsun bedibext anin olsun bu wukuru davam etdirsen.Nicat tapmiw olarsan ve hec bir cetinlik seni qorxutmaz herwey asanlawar ve gozunde sevimli olar.
Aylin-Ka [OFF] (01.10.2013 / 13:40)
ama bu gun men tixacda qaldim,iwe 45deqiqe gecikdim,seher yemeyi yemedim cunki kokelmiwem,dostum meni aglatdi......ve bu her gun beledi.
nazino [OFF] (29.09.2013 / 15:43)
elbetki her iwde bir xeyir var. ne olur olsun ureyinizi rahat tutun her wey yaxsi olacaq
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 357