canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Doğuşdan sonra seks: Tehlüke, yoxsa hezz?

Doğuş qadın heyatının dönüş nöqtelerinden biridir. Uşaq dünyaya getirdikden sonra yaşayacağınız fiziki-menevi deyişiklikler intim heyatınızdan da tesirsiz ötüşmeyecek. Bes doğuşdan sonra intim heyatda her şey evvel olduğu kimi olacaq, yoxsa..? Ailem.az bununla bağlı bezi bilgileri teqdim edir

İlk heftelerde sekse qarşı isteksizlik yaşayırsınız?
Doğuş sonrası seks isteyi müeyyen müddete azala biler. Bu, esaesn, qadının psixoloji halıyla elaqedar olur. Seks isteyi 12-ci hefteden sonra evvelki veziyyetine dönür. Eslinde doğuşun ilk heftelerinde müveqqeti yaranan ağrılar kesilene kimi bir-birinizden uzaq durmağınız daha meslehetlidir. Eks halda ağrılarınız arta biler. Bele halda hekim meslehetile müeyyen mazlardan istifade ede bilersiniz. Mütexessislerin sözlerine göre, cütlükler doğuşdan sonrakı 3 ay erzinde ehtiyatlı davranmalı, intim heyatı mümkün qeder az yaşamalıdırlar. Amma aranızda seks olmasa bele, bunu probleme çevirmeden, sadece gözleyin. Heyat yoldaşınızla aranızda olan hiss bağlılığını itirmemeye çalışın. Bu, müveqqeti problemdir. Ona her şeyi izah edin ve inanın, heyat yoldaşınız bunu normal qebul edecek.

Sine ve seks
Yataqda aktiv pozalardan imtina edin. Eger körpenizi ana südü ile yedirirsinizse, seksden evvel uşağınızı emizdirin. Südün axması seksual isteyinizi zeiflede biler.

Qorunma
Yeni ana olan xanımlara qorunmaq meslehet görülür. Çünki, yeni ana olmanız hamile qalmaq ehtimalını azaltmır. Fasilesiz doğuşun ise orqanizme böyük ziyanı var. Qeyseriyye emeliyyatı ile doğuş eden qadınlar ise daha diqqetli olmalıdırlar. Normal tikiş yerlerinin berpa olunma müddeti 7-15 gün arasıdır. Ağır emeliyyatlar keçiren qadınlar ise daha uzun müddet – 3-10 hefte müddetinde intim heyatdan imtina etmelidirler.

Yeni ata olmuş kişiler – Diqqetli olun!
Tebii ki, yeni doğulmuş körpeniz sizinle eyni otaqda yatacaq. Seks zamanı onu başqa otağa keçire ve ya özünüz başqa otağa keçe bilersiniz. Körpenin oyaq olması meslehet deyil. Size mane ola biler.


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 555