canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişini ovcunuzda saxlamaq isteyirsinizse OXUYUN

Çetin bir mübarizeden sonra bir kişinin maraq sahesine girmeyi bacardınız. İndi növbe o kişini, elde saxlamağın sirlerini öyrenmeye geldi. Azadqadın.az saytı, bir kişini elde saxlamağın yollarını araşdırdı. Xeberimizi oxuyaraq, onu özünüze nece tamamile bağlayacağınızı ve nece elinizde saxlayacağınızı öyrene bilersiniz.

Kişini elde saxlamağın 13 yolu

1. Kişiler uşaq kimidir. Tez sıxılarlar. Onların oyuncaqlarını tez-tez deyişdirin. Başlarını qatacaq yeni şeyler tapın ve tapdıqlarınızın hamısı sizin idarenizde olsun. Kişilerin oyuncaqları arasında yeni hobbiler, eylenceler, qısa mesafeli (sizinle birlikde) seyahetler kimi,hemişe sizin teşkil etdiyiniz layiheler olsun.

2. Özünüzü ve görünüşünüzü de tez-tez deyişdirmeyi unutmayın. Evin eşyalarını, evin özünü, avtomobili, sahib olduğunuz ortaq her şeyi mülkiyyeti öz üzerinize keçirin. Kişinin cibinde cib xercliyi xaricinde pul buraxmayın.Yoxsa, çox pul kişini azdırar ve yeni içinde sizin olmadığınız xeyallar qurmağa başlayar.

3. Onu ele inandırın ki, eger siz onu terk etseniz, heyat onun üçün bitecek,küçelerde yaşayan bir mezlum olacaq.Eger siz olmasanız ne adam kimi bir şey yeye bilecek, ne de içe bilecekdir.

4. Ne vaxt özüne güveni artsa derhal onun güvenini qırın qarnından,çekisinden,saçından,saqqalından şikayet edin. Özünde başqa qadınları xeyal edecek gücü bele tapa bilmeyecek. Amma ona gözel yemekler, ütülü ve temiz paltarlar teqdim etmeye laqeyd yanaşmayın.

5. Eger bir evden uzaqlaşmağa başlamışsa ve yoldaşlarıyla görüşmekleri çoxalmışsa, siz ondan çox çöle çıxın, geldiyinde sizi evde tapa bilmesin. Bele veziyyetlerde ona yemek ve temiz paltar vermemekle onu cezalandırırın.

6. Qısa zamanda yola geldiyini göreceksiniz. Evde eylenmesini, evde televiziya ve film seyr etmekle vaxtını keçirmesini temin edin. Hefte sonları onu mütleq bir yerlere aparın.Yaxşıca yorulmasını temin edin. Yorğun kişiler üçün ev bir sığınacaqdır ve yorğun kişiler tehlükesiz olarlar.

7. Aile dostlarının ve


[1] 2 >>

Şerhler:
Vip-Time [OFF] (27.03.2014 / 11:29)
giz gelet eliyer ozunu oglannan bir tutar ..
İlannn [OFF] (15.02.2014 / 15:44)
yolunu azan kisilere bu hereketler hele azdi mence ele insana deyer bele vermemelisen bu yol azan qadinlar ucundə gecerlidi cunki kisi qadin herkes yerin bilmelidi qadinsa her zaman evli subay baximli olmalidi sevgi olan. yerdede azqinliq olmaz
sumeyla [OFF] (05.02.2014 / 12:29)
Dogrusu statiskalara men cox etibar etmirem hec bu meqaleni sonacan oxumadim cunki kiwiler oyuncaq deyil ele alasan uwaq hec deyiller.kiwi qadin ferq etmez sevgi varsa var yoxdusa yuz ozunu oldur ip baglasan bele yaninda qalmaz.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 497