canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Arıqlamaq isteyirsen? - Onda oxu!

“Kökelmisen” – bu söz dünya ehalisinin böyük bir hissesi üçün söyüşden beter kelmeye çevrilib. Neçe milyon insan arıqlamaq üçün idman salonlarına, dietoloqlara pul xercleyir. Ancaq heç ferqine varmırıq ki, sadece heyat terzimizi bir az deyişdirerek de arıqlaya bilerik. Bu, bir az uzunmüddetli olsa da, ele en sağlamıdır. Belelikle, heyat terzinizi deyişmek üçün

Ailem.az 15 üsul teqdim edir...

Soyuducunuzu ele boşaldın ki, açanda yemeye bir şey tapmayıb bağlayasınız. Yemek vaxtından elave yediniz her şey size “düşmendir”. Onun evezine su için.

Demeye ehtiyac yoxdur, amma yene de yada salaq: içki, çörek ve karbonhidratlardan uzaq durun.

Qaranlıq mekanlara getmemeye ve axşamlar bir saat evvel yatmağa çalışın. Eger axşamlar kino ve ya televizorda nese izlemek isteyirsinizse, bunu qaranlıqda deyil, aydınlıqda edin.

Seher yemeyinizi mütleq yeyin. Bu, size gün erzinde itirmeli olduğunuz enerjini verecek ve günorta yemeyine qeder çox acmayacaqsınız.

Günorta vaxtlarında iştahanız açılıbsa, sevdiyiniz mahnılara qulaq asın. Araşdırmalar gösterib ki, musiqi dinleyende de sevdiyiniz bir yemeyi yeyende de beyninizin eyni hissesine siqnal ötürülür.

Doyunca yatın ki, yeyerken aldığınız enerjinizi yatanda toplayasınız.

Yaşıl çay için. Araşdırmalara göre, yaşıl çay içmek bedendeki kalorilerin yanmasında çox vacibdir. Günde 3 stekan yaşıl çay için.

Yediniz yemeye fikrinizi cemleşdirin. Ayaqüste dayanarken, kitab oxuyarken, film izleyerken, ya da e-maillerinize cavab vererken yemek yemeyin.

Günde en azı 20 deqiqe açıq havada oturmağa, ya da piyada gezmeye çalışın. Çünki güneş şüaları yemek isteyinizi idare etmeye kömek edir.

Sağlam qidalara üstünlük verin. Evden kenarda yemek yeyeceksinizse, seçiminiz mayonezsiz salatlar olsun.

Özünüzü çox yormayın. Pehriz vaxtı 1200 kaloriden düşmemeye meyil edin.

Heyet-baca işlerine baş qoşun. 1 saat heyetde işlemek 500 kalori itirmeyinize kömek edir.

Lift evezine pillekenlerden istifade


[1] 2 >>

Şerhler:
sumeyla [OFF] (05.02.2014 / 12:21)
Men hem idman edirem seher axwam hemde az yeyirem corekden temiz imtina etmiwem.gece gec yatiram herden aciram ama yenede ozumu ele aliram.demek istediyim oduki herweyden evvel guclu irade olmalidi gerisi ozluyunde yaranir.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [OFF] (13.10.2013 / 18:46)
Mende kokelmey isdireme
Aylin-Ka [OFF] (13.10.2013 / 14:37)
tewekkurler.eladir))
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 462