canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi ve Sex

Sevgi ve Sex
Bezi insanlar Sex-in (intim elaqe-nin) uygun ve lazımlı bir söz olmadıgını duşunurler. Hetta, sadece Sevginin kifayet olacagını duşunurler. Mehs bu sebebdendir ki, bezi ailelerde soyuqluq, er ve arvaq arasında söz-söhbet ve neticede boşanma kimi hallar baş verir.
Sevgi – iki qarşı cins arasında xoşagelme, gözellik, uygunluq, semimiyyet, ehtiyac duygusu neticesinde emele gelen bir hadisedir. Ancaq esas sebeblerden biride orqanizmin qarşı cinse olan telabatından yaranan bir haldır. Sadece bu hallar şuuraltı prosses oldugundan bizler bunun ferqine varmırıq.
Sadece sevgile yaranan munasibet, mueyyen zaman aralıgı kecdikden sonra başqa hisslere cevriliq. Daha deqiq desek qohumluq, dostluq kimi gundelik insanı tanıma verdişi neticesinde cevrilmeye meruz qalır.
Sadece sex yani intim elaqe uzerinde qurulan munasibetlerde ise her zaman eynilik, uygunluq prinsiplerine dayanaraq bezdirici bir hala cevrilereq arada soyuqluq ve feqrli isteklerin yaranmasına getirib cixarır.
Indi men her iki halı ucun kicik bir misal getirecem; gelin birinci hal ucun severek aile quran ikiliden bir numune analiz edek. Sevginin her bir romantik anını yaşamış ikili hec bir intim munasibetde olmadan aile qururlar. Bir birilerinin toy gecesinden sonra intim aktivlikleri ile tanış olurlar. Bu bir başlangıcdır. Ferq eslinde bundan sonra başlayır. Zaman kecdikce sex-i ikinci plana atan ikililer veya bir birini sex-de qane etmeyen sevgililer muayyen bir zamandan sonra her ikisinde biri başqa yerlerden öz eytiyacını qarşılamaq ucun partnyor axtarır ve ya bu niyyete duşur ki, artıq bu gunden ikili arasında sevgi azalır ve qarşıdurmalar yaranır.
Indi ise gelin sadece intim munasibetler uzerinde qurulan bir beraberlikden misal getiren. Her zaman eyni partyor ve eyni simalar qarşılaşdıgı anda bunları baglayan ulvi bir sevgi olmadıgı teqdirde “ bezdirici ” hal yaranır. Burada da artıq terefler ya sexden doyma ve sevgi axtarıcına ya da bu sexden bezmek ve yenisini axtarmaq


[1] 2 >>

Şerhler:
gizli_sex [OFF] (07.11.2013 / 11:13)
Men yazdigim meqalenin mentiqini deyesen siz duzgun basa duwmemisiniz. Ancaq siz dediyiniz meselede ise bu tam ferqli sheydir. Burada bir qizi oz emellerini heyata kecirmek ucun aldatmaq demekdir. Men deyende ise munasibetde olan insalarin oz cutluklerini secdiyi zaman butun kriterilerini yoxlamaq, biri birilerine uygun gelirlerse eger o zaman ciddi munasibete getmek lazimdir.
zaman@ [OFF] (06.11.2013 / 22:43)
niye her wey sexden ibaretdir eee saf sevgi toxumaqa qiymaqa bele qorxduqumuz sevgi ola bilmezki gerek ele seks.Menim istediyim oglan namaz qilan cindir mene ele gic gic daniwirdi guya mende xowum gelirde day bilmir ki yanimda olsa oldurerdim sozu deyiwdirdikce soze gelirdi peyser esebiyem indi qirdim cindirir namaz qilanima baxda kiwilyine tupurum
gizli_sex [OFF] (05.11.2013 / 21:58)
Twk edirem.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 353