canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Hiyleger ve iti agilin neticesi

Gergin döyüşler zamanı Almaniya ve İsveçre serheddinde bir körpü var idi. Mühafizede alman Esgeri dayanırdı. O, Almaniyadan İsveçreye icazesi olmadan keçmek isteyen yehudileri xeberdarlıq ateşiyle geri qaytarır, tabe olmayanları ise gülleleyirdi. Esger körpünün Almaniya terefinde dayanırdı. O, gözetçi kabinesinde oturur ve her üç deqiqeden bir körpüye baxmaq üçün çıxırdı.

Bir yehudi canını qurtarmaq üçün İsveçreye keçmek isteyirdi. Tebii ki, onun keçmek üçün icazesi yox idi. O bilirdi ki, esger kabinede olan zaman körpüde hereket etmek olar. Lakin bütün körpünü sakitce keçmek üçün texminen beş-altı deqiqe vaxt lazım idi. Hem de alman esgerinin onu görmemesi üçün körpüde gizlenmeye de yer yox idi, onu gören kimi gülleleyecekdi.
Yehudi alman esgerin kabineye girmeyini gözleyir. Bundan sonra o, körpü ile İsveçre istiqametinde hereket edir. Texminen 2 deqiqe yarım hereket edir, daha sonra ise dayanır ,geri çönür ve eks istiqametde-Almaniyaya teref hereket edir. Alman esgeri kabineden çıxan kimi onu görür. Yehudi yaxınlaşanda Almaniyaya keçmek üçün icazesi olmadığını müeyyen eden alman esgeri onu geriye-İsveçreye gönderir.


Şerhler:
tehnaurek [OFF] (27.09.2014 / 00:36)
aqqilli adam olub
sumeyla [OFF] (13.02.2014 / 01:35)
Tewekkur
Вугарчик [OFF] (21.11.2013 / 00:11)
Maraqlıdır həqiqətən
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6822 / 1178