canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yeni ilde nece dilek tutmaq lazımdır?

1. Dilek tutursan, 12 ed üzüm yeyirsen. 5 deqiqe erzinde saat 12 ye qeder hamısını yeyib qurtarsan, dileyin yerine yeter.

2. Arzu etdiyiniz bir şeyi, balaca bir kağıza yaz. Yeni ilin girmesine 1 deqiqe qalmış, kağızı yandırın, külünü ise şampan bakalına qatıb için.

3. Saat 12 ni vurduqda, üreyinde arzu tutaraq oppan. Unutma, oppanan deqiqe tut arzunu.

4. Daha bir üsulda, beledir. Yene bir kağıza hansısa atrzunuzu yazın. Amma kağız çoox xırda olmalıdır. Sonra onu bükürsüz, lap balaca olmaq şertiyle. 12 olduqda, bakkallar bir-birine deydikde, siz o kağızı öz bakalınıza atın, sonra için. Amma, o kağızda içdiyinizle birge udun.

5.ÖZünüze bir mektub yazın. O mektubda, üreyinizden keçen arzuları, istedkleri, yeni ile olan planlarınızı yazın. Sonra, mektubu qırmızı bir konverte qoyun. Gelen ile qeder konverti açmayın.

6.Evinizi bezeyin. Esasende qapıdan içeri gelen yolu ki, yeni ilde heyat yolunuz berli-bezekli olsun.

7.Eger yeni ilin size pul getirmesini isteyirsizse, yolkanızı pul formasında olan oyuncaqlarla, ilinizi şirin keçirmek isteyirsizse şokolad, konfet oyuncaqlarla, yeni sevgi tapmaq isteyirsizse ürek, cütlük kimi oyuncaqlarla bezeyin.

8. Ve...sonuncu. Muncuq. Demeli, elinize 4-5 ed qırmızı, ağ ve yaşıl muncuq yığın. Vaxt çatdıqda, muncuqları başınızın üzerinden arxaya teref atın. Eger, size teref daha çox qırmızı muncuq düşse, iliniz bolluq, para içinde geçer. Eger ağ muncuqlar olsa, toyunuz olar, yaşıl olması ise yaxşı deyil.

Gözel iller dileyi ile..


Şerhler:
arzuaze [OFF] (25.04.2014 / 18:58)
Cox yaxsidiii
DikTaToR [OFF] (11.04.2011 / 03:47)

DikTaToR [OFF] (11.04.2011 / 03:47)

»Bürclere aid ümumi her şey
»Qoroskop, Fal ve Burc
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 938