canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bir insanı olduğu kimi tanımaq üçün o ya serxoş ol

İnsan özünü mükemmel göstermeye çalışsa da bezi anlar olur ki, içindekini tam olaraq büruze verir. Bir insanı en yaxşı bu hallarda tanıya bilersiniz:

İçmişem çaxır...

Bezi insanların serxoşluğu çekilmez olur. Sevdiyiniz insandırsa, hardasa dözmek olar. Bir qurtum içen kimi insanın bütün kompleksleri dağılır, o vaxt da tanımağa başlaya bilersiniz...

Mene bir çay getir!

Bir insanın ofisiant, qapıçı ve diger işçilerle danışma terzinden her şey melum olur. Alçaldıcı terzde ofisianta: "Get filan şey getir, filan şeyi niye bele etdin?", — deyirse, en yaxşısı uzaqlaşmaqdı...

Daxilen irqçi

Dostunuz normal adamdır, bir sıra meselelere eyni cür yanaşdığınızı düşünürsünüz. Ancaq birden ele bir söz deyir ki, adam donub qalır. Etnik, cinsi, dini ayrı-seçkiliyini gösteren zarafat da etdimi, o insanı tanıdınız demekdir.

Cığallıq

Uşaq vaxtı çox qarşılaşdığımız menzeredir. Amma bezi insanların cığallığı böyüyende de keçmir. İş görende, harasa birlikde gedende hemişe cığallıq edirler.

Eyni evi paylaşmaq

Uşaqlıq dostunuz, telebe yoldaşınız, sevgiliniz olsun – bir evi paylaşmaq çox çetin meseledir. Qanınız bir olan bacı-qardaşla evde yola getmek olmur, o ki qaldı kenar biri ile. Otaq yoldaşınızdan bezende boşqabı düzgün yerleşdirmemeyine de esebileşmeye başlayırsınız.

Ailesinin yanında yoxlayın

Siz onu iş yerinde, mektebde, eylence mekanlarında sevmiş ola bilersiniz. Amma onu bir de ailesinin, uşaqlıq dostlarının yanında görün. Bir-birilerine müracietleri, evinde özünü aparması da insanı tanımaq üçün yaxşı üsuldur.

Onu men yeyecekdim!

Süfrede bezen boşqabdakı son vaflini, pomidoru, çöreyi insan nezaket xetrine yemek istemir. Bezileri ise heç kimi düşünmür, nezaketlilikden uzaq, başqasını düşünmeyen bir tipden size xeyir gelmez.

Xeberlere baxın

Çalışın bir defe de olsa, onunla gündemin en qaynar xeberlerini izleyesiniz. O insanın hadiselere yanaşması, münasibetini yaxşıca gözden keçirin. Somalide acından ölenlere "çörek yoxdu, piroq


[1] 2 3 >>

Şerhler:
sumeyla [OFF] (05.02.2014 / 02:51)
Tewekkurler ama insan ne qeder mukemmel olsa bele bawqasina xow olmayan xususiyyeti olur bowuna demeyibler melek olsam bele deyecekler qanadin xiwildayir.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7085 / 1241