canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Zühur yaxınlaşır.

Amerika saytı İsrail keşfiyyatının İraqda qeybde olan İmamı axtarması barede yazı derc edib

Islamazeri.az-ın "ahlibeyt.ru"-ya istinaden verdiyi xebere göre, "veteranstoday.com" saytı 2003-cü ilde ABŞ terefinden İraqın işğal edilmesinden sonra sionist keşfiyyatının İraqda müselmanların qeybde olan on ikinci imamı İmam Mehdinin (e) axtarışına başlaması barede melumat derc edib.

Meqaleden bezi hisseleri teqdim edirik:

"İraqın Amerika terefinden işğalı zamanı, iraqlılara hebsxanalarda işgence vermek adi iş idi. İsrail düşergelerinde xüsusi taktikalarla öyredilmiş keşfiyyatçıların dindirilme zamanı verdikleri en anlaşılmaz suallardan biri, "İmam Mehdi adlı adam harada gizlenir?" sualı idi.

İsrail yönümlü İran Xristian Xeber agentliyinin "MohabatNovosti" melumatına göre, gizli İmam qarşısında qorxu o qeder böyükdür ki, MKİ ve Mİ6 son 20 il erzinde İraqda İmam Mehdi (e.c) haqqında melumat almaq istemiş, "İmamı axırıncı defe harada görmüsünüz?, Hansı şehere, ne vaxt ve neçenci ilde o yeniden gelecek?" sualını vermekle, din alimlerine ve günahsız sakinlere işgence vermişler.

Zalım hökmdarlar min il bundan evvel de onu tutmaq ve öldürmek istemiş, müasir zülmkarlar da onu öldürmek üçün axtarmaqdadırlar. Yehudi jurnalisti Melani Fillips BBC-de İmam Mehdinin İranda gizlenmesi barede araşdırmaya başlamışdır. Saytın melumatına göre, 2006-ci ilde, silahlı qüvvelerin formasını geymiş adamlar terefinden İmam Mehdinin (e.c) anadan olduğu ve qeybe çekildiyi yer olan Samirrede İmam Mehdinin (e.c) atası Hesen Esgerinin (e.s) mezarı bombardman edilmişdir. Terrorçular türbeye daxil olmuş, mühafizeçilerin el-qolunu bağlamış, etraf yerlere bombalar basdırmış ve mühafizeçilerin sözlerine göre, mezardan nese götürmek üçün onu açmışlar. Bezileri iddia edir ki, onlar imam Hesen Esgerinin (e.s) üstünden, gelecek İmamın DNT-sini teyin etmek meqsedi ile nese bir geyim götürmüşler.

Esrler boyu maliyye ve diger manipulyasiyalarının kömeyi ile sionistler xristianları inandıra


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
haiifa [OFF] (24.01.2014 / 10:50)
Inwalllah aga Zuhur edanda werefsiz vehabilerde wiyye olacaxlar .ama burda yox analari aiweyle birlikde cehennemde
USAME_BIN_ZEYD [OFF] (23.01.2014 / 08:39)
Mehdi Mekkede zuhur edecek. Xorasanda yeni mewhedde deccal zuhr edecek. Mekke selefidi. Demeli mehdinin esgerleri selefilerdi. Mewhed wiedi. Demeli deccalin esgerleri wielerdi
-DonT_ToucH- [OFF] (21.01.2014 / 10:26)
Oların başdarı üçün deyil İmamı tapmag
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6832 / 1503