canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Íslami Baya

Bagishlayan ve Mehriban ALLAHin adi ile.
Font trendin versiyi melumata esasen; Sosyal shebekelerde coxlarimizin "Baya" nicile tanidigimiz Abdulhelim Ab N-ni sosyal shebekelere girmeyeceyini bildirib."Baya" mektubla musahibenin cavabinra bunlari yazib.
"Rehim olan ALLAHin adi ile.
Sosyal shebekelere qadaga sebebim, Virtualda górdúyùm ashiri pozgunluqdur. Tebii ki biz qabaqcadan da bu pozgunculuqdan xeberdar idik.Amma bùtùn zeif nóqteleri berkidib virtualdan istifade esirdik. Men ALLAHa shukr edirem ki biraz insanlarin hidayetine vesile ola bildik. Amma ele bir meqam var ki onu hezm ede bilmedim. Òzùme aid üc saytda admin panelde qizlarla oglanlarin,erli gelinlerin yazishmalarini gordukde buna son vermeye qerar verdim.Dehshetdir on besh yashinda bir qizin neler yazdigini gordukde bùtùn dùnyam yíxíldí."Vehabilerin qorxulu royasi olan Baya Yeni Abdulhelim Ab N-ni on ayda altmish doqquz selefini shie teriqetine getirmwye muveffeq olub. Ve vehabi teriqeyine aid fasiq axundlar bu adamla danishmamaq ùçùn fetva bele veribler. Amma Baya yla danishan qiz veya oglan en uzagi ùç gùnden sonra shie olmushlar. Mehshurlashan Baya sòzùnden bir cox shie muselmanlari istifade edirler. Mes: Baya313 Bayagunel Baya elxan ves. Amma tek halda yazilan Baya nici mucahide aid olub.
ALLAH onu qorusun.

Qeyd edek ki Baya burda canim azdada yazirdi.
Isnad.
BRITKOS.MEL.AZ


Şerhler:
AGAMUQELLİDİ [OFF] (04.03.2014 / 12:26)
ey yalanci murdar eger o qeder duz daniwansan nomrevi ver. goruwey sene menim Baya nin digerlerin kim oldugun subut edim. burda nece qiz oglan var ki Baya vesile olub onun hidayetine.
USAME_BIN_ZEYD [OFF] (27.02.2014 / 20:37)
Yalansa uzuve lehnet . Baya savadsiz adamdi .bu nikler hamsi onundu. Men onu nece muzakirede baglamiwam. Azerbaycan ve wimali qafqazin butun selefi liderlerin taniyan biri kimi deyiremki baya ograwin olar hec biri tanimir. Ve bayada heckimi wie etmeyib. Yalanci
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6845 / 1386