canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Hamile qalmaq isteyenlere 7 meslehet

Çox sevişin

“Bunu nenem de bilir” deyib keçmeyin. Ne qeder çox sevişseniz, hamile qalmaq şansınız bir o qeder artar. Sperma vagina içinde texminen 5 gün canlı qala bilir. Seksle her gün de olmasa, gün aşırı meşğul olsanız, hamile qala bilersiniz. Hamile qalmaq isteyenler xüsusile ovulyasiya günlerini müeyyenleşdirmelidirler.

Kafeini azaldın
Araşdırmalar kafeinin hamile qalma ehtimalını yarı-yarıya endirdiyini gösterir. Yarım fincandan çox - o da kafeinsiz olmaq şertile kofe içmeyin.

Partnyorunuzu “isti”den uzaqlaşdırın
Kişinin yumurtalıqları etrafındakı istilik spermalar üçün problem yaradır. Buna göre partnyorunuzdan dar olmayan, pambıq alt paltarları geyinmeyi xahiş edin. Tekce alt paltarları deyil, şalvarlarının da dar olmamasına diqqet gösterin.

Pehriz saxlamayın
Ohio Universitetinin araşdırmasına göre, qadınlar kalori itirdikce reproduktiv hormonların seviyyesi de aşağı düşür.


Vitaminler mütleqdir
Esasen sink, selen, E ve C vitaminleri vacibdir. Meselen, sink ve E vitamini hüceyre yenilenmesine kömek edir. Partnyorunuzun sperması ne qeder güclü olsa, sizin yumurtalarınızın buna müqavimet göstermeyi o qeder aşağı olacaq. Selen elementi testosteron ve sperma sayının artmağına kömek edir. C vitamini ise spermanın keyfiyyetini artıraraq hamile qalmağınızı tezleşdirecek.

İçki ve siqareti atın
İçki ve siqaret hem qadın, hem de kişilerde reproduktiv orqanlara bir başa tesir edir. Xüsusile siqaret kişilerde sperma sayını aşağı salır. Hedden artıq çox alkoqol da spermanın formasını pozur.

Müayine olunun

Müayine her iki teref üçün mütleqdir. Her ehtimala qarşı hekime gedin, belke hansısa xırda bir probleme göre isteyiniz baş tutmur? Eger ağrıkesici ve ya diger dermanlardan istifade edirsinizse, hekiminizle meslehetleşin. Bezen ağrıkesiciler de hamile qalmağa mane ola bilir.


Şerhler:
İlannn [OFF] (14.02.2014 / 22:50)
salam menim tanisim var ailelidi usagi olmur mualicede eleyir ama xeyri yoxdu
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1224