canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ATA IKINCI ALLAHDIR!!!!

amma menim alemimde niye goresen qizdar ataya daha cox baqli olurlar? Wexsen atam menim idiyalimdir. Mence bele duwunen tek men deyilem" ata ele bir zirvedirki o huquqa malik olmaq her kiwinin iwi deyil mence ata olmaq mesulyet demekdir hormet demekdir qayqi demekdir. Ata axa dayaq demekdir uca mequbedilmez demekdir ezabkew demekdir atam ikinci Allahimdir. Atasiz uwaq gorende derhal sual yaranir beynimde ki goresen bu uwaq kimnen nefes alir kimnen cekinir sol terefi hemiwe aqriyir? Bu suali veririrem atana ne deyerdin aldiqm cavablar hamsi eyni olur meni atdiqi ucun Allah ona lenet elesin... Deyirler beli atasiz insana insan kimi yox bir lazimsiz ewya kimi baxirlar bezen indiki zamanda atasiz qiz uz qarasidir yetimdir kimsesizdir lazimsizdir dayaqsizdir Allahsizdir. Deyiller: bugun bowanan ayileden geriye qalan gunahsiz uwaqlar cekir o ayriliqin gunahini yetim qalillar bir terefleri hemiwe aqriyir hec kime guvene bilmiller her gun ozderine bu suali veriller ki ay Allah axi niye men niye? Yetim qaldim!!!


Şerhler:
sumeyla [OFF] (27.02.2014 / 01:36)
Allah butun valideyinleri uwaqlarina cox gormesin.cox maraqliydi tewekkur
NURI-ZEHRA [OFF] (15.02.2014 / 01:12)
hec kes atasiza Allahsizdi demez.Atasiz qalanlar heyata daha mohkem sarilirlar,atasi olmasada Allahi var.Atasiz qohumlarim elhemdulillah bu gunki gunde,atali olanlara ornekdiler,hamininda onlara hormeti var.........Allah butun valideynlere can sagligi versin.hec bir uwagida atasiz anasiz etmesin ama yenede wukur Allahin meslehetine
Allah~Tekdi [OFF] (14.02.2014 / 17:11)
Xeyir canim bu qurani kerimdede mess bele yazilib ki ata ikinci allahdi Allaha werik qowmaq ise bute stayiw ve ya bawqa tariya inanmaqdid!!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6845 / 1355