canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişiler bunu hemişe edir: ilk görüş sehvleri

Tereflerin her ikisi üçün ilk görüşün maraqlı keçmesi münasibetin geleceyi baxımından çox ehemiyyetlidir. Buna göre de deye bilerik ki, möhkem münasibet qurmağın yolu ele, ilk görüşden başlayır. Bu zaman edeceyiniz en kiçik sehv bele, gelecek münasibetinizi zedeleye biler. Ancaq tessüfler olsun ki, bir çox kişiler ilk görüşde bunun qadın terefinden nece qebul edileceyini bilmeden bezi sehvlere yol veririler. İndi hemin sehvleri sizinle bölüşmek isteyirik.

Ailem.az kishi.az-a istinaden kişilerin ilk görüşde yol verdiyi sehvlerin bir qismini teqdim edir.

1. Köhne sevgililerden danışmaq
Qadınlar cesur, heç neden çekinmeden duyğularını onlarla bölüşen kişileri sevirler. Amma bu heç de o demek deyil ki, siz onunla ilk görüşde keçmiş sevgilileriniz, baş tutmayan eşq maceralarınız haqqında rahatlıqla danışa bilersiniz. Bele etdikde, siz ilk tanışlıq zamanı etmemeli olduğunuz 5 hereketden birin heyata keçirmiş olursunuz. İlk söhbetinizin eylenceli, maraqlı keçmesi çox vacibdir. Amma emin olun ki, bu mövzu qadınlar üçün heç de eylenceli deyil.

2. Pul haqqında danışmaq
Qadınlar varlı, pul qazanmağın yolun bilen kişileri sevirler. Bu, her birimize melumdur. Amma bu heç de o demek deyil ki, ilk görüşünüz zamanı sizin gelecek layihelerinizden, kimden ne qeder alacağınızın olmasından danışmalısınız. Bele etdikde qadın sizin pul düşkünü, özünden razı biri olduğunuzu düşünecek.

3. Onunla danışarken şablon cümleler qurmaq
Düzdür, qadınlar romantikanı sevirler. Amma onlar üçün şeir kitablarından, “Facebook” statuslarından ezberlenen romantik sözleri yox. Bir qadının kişide ehemiyyet verdiyi en esas özelliklerden biri de onun orjinallığıdır. O, daim sizde heç kimde olmayan bir şey görmek isteyir.

4. Çox danışmaq heç de ünsiyyetcil olmaq demek deyil
Qadınlar ne qeder çox danışmağı seven olsalar da, onlar sevdikleri kişinin de özleri kimi geveze olmasını qebul etmirler. Siz ilk görüşünüzün maraqlı olması üçün müxtelif mövzular aça bilersiniz, amma bu zaman


[1] 2 >>

Şerhler:
bextsizemmm [OFF] (17.03.2014 / 00:56)
Sevmey deyilem birwey yoxdu.eyer kimese baglanmisansa onu her hereketi xowuva gelecey.gelmelidirde axi onu"sevirsen"
sumeyla [OFF] (21.02.2014 / 22:00)
5 ciyle razi deyilem.men ozumden goturende biz ilk defe goruwende.men cox damiwmaga ustunluk vermirdim ancaq o daniwirdi ve bu menim cox xowuma gelmiwdi cox wirin idi.maraq itmir eksine maraq dahada coxalir nece iller kecib ama biz yenede bir yerdeyik ve xowbextik sevgi dahada artir sevgini ele bir kitabdirki 100 defe oxusan bele yeni bir meqale mutleq tapilir
@sevmek@ [OFF] (21.02.2014 / 19:29)
bes ne edek
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1220