canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kişiler seks zamanı ne düşünür?

Kişilerin mimikası seks zamanı çox qeribe, anlaşılmaz görünür. Sanki o, ne etrafda baş veren hadiselerin, ne de sizin ferqinizdedir. Ekser hallarda kişiler bu zaman teref müqabillerinin gözünün içine baxmamağa çalışırlar ve onun verdiyi sualların, danışdıqlarının ferqinde deyillermiş kimi davranırlar. Bes bu zaman onların ne düşündüyünü, beyinlerini meşğul eden meselenin ne olduğunu bilirsiniz?

Ailem.az kishi.az-a istinaden bu barede kişilerin kiçik sirrini sizinle paylaşır.

Kişiler seksden evvel bir çox mesele haqqında düşünürler. Bu zaman onları maraqlandıran esas mövzulardan birincisi teref müqabilini razı salacaq gece keçirmek üçün etmeli olduqlarıdır. Kişiler qadınlarını teeccüblendirmek üçün her cür vasiteden istifade etmeye hazırdırlar.

Bir çox kişi ele düşünür ki, intim münasibet zamanı ne qeder gec orqazm olsalar, teref müqabilleri bir o qeder razı qalacaq. Buna göre de onlar ellerinden gelen qeder orqazma çatma müddetini uzatmağa çalışırlar. Bu zaman kişinin üzünün qeribe ifade almasının, sanki qadınını eşitmirmiş kimi davranmasının esas sebebi ise onun hazırkı veziyyetden başqa her şey haqqında düşünmesidir. Onlar bele düşünürler ki, ne qeder çox sizin haqqınızda, indi aldıqları zövq barede düşünseler, geceniz bir o qeder tez bitecek. Buna göre de o heç vaxt ağlınıza gelmeyecek şeyler haqqında düşünür.

Kişi üçün keyfiyyet deyil, kemiyyet önemlidir. Onun üçün uğurlu gece maksimum derecede uzun müddet davam eden cinsi elaqedir.


Şerhler:
~A~R~K~A~D~A~S~ [OFF] (08.05.2014 / 14:24)
osturag sobeT
bebecu [OFF] (11.03.2014 / 17:55)
uf niye menasiz yalan palan yazirsan axi
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1226