canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ŞOK İDDİA: Qadınlar 4 ilden sonra xeyanet edir

Qadınlar kişilerin onlara olan sevgisini müxtelif testler vasitesi ile yoxlamağı sevirler. Evlilikden sonra onun meni ilk günkü kimi sevmesi üçün ne etmeliyem? Ümumiyyetle, kişi bir qadını ne qeder seve biler ve s. Bu kimi sualların cavabı qadınları çox maraqlandırır ve onlar kişiler haqqında yazılan müxtelif meqalelerde, aparılan araşdırmalarda suallarına cavab tapmağa çalışırlar. Biz ise bu defe kişi oxucularımızı düşünerek qadınlar haqqında bu yönde aparılan bir araşdırmanın neticelerini bölüşmek isteyirik.

“Sunday Times” qadınların heyat yoldaşlarına qarşı olan sevgisinin ne qeder davam etmesi ile maraqlanıb. Qezetde araşdırma yazısı ile çıxış eden amerikalı antropoloq Prof. Dr. Helen Fişer on beş il erzinde 62 ölkede tecrübe aparıb.

Adı çekilen qezetde neşr edilen meqaleye esasen, qadınların qarşı cinse olan sevgisi dörd il davam edir. Çünki qadının aşiq olmasını temin eden kimyevi maddeler münasibetin dördüncü iline keçid zamanı tükenmeye başlayır. Dördüncü ilin sonunda ise qadın yeni bir sevgi tapmaq ümidi ile etrafını nezerden keçirir.

Araşdırmanın neticesi onu sübut edir ki, bir qadın sizinle olan münasibetini dörd ilden artıq davam etdirirse, demeli, eslinde yeni bir sevgili tapana qeder sizi ehtiyatda saxlamaq isteyir. Eger sevdiyiniz insanla münasibetinizi uzun müddet davam etdirmek isteyirsinizse, standartlardan, adi heyat terzinden maksimum derecede uzaq olun.


Şerhler:
kent__4 [OFF] (06.06.2014 / 02:54)
Qeletdi eliyillerde..indi bunu oxuyannan sora yoldawin sevennerde uje wubhelenecey ozunnenki.heyqi. men uje evvelki.kimi.sevmire erimi..sora sora ahaaa bide girdun qatigladi nese...camahatin beynin weytan ki qariwdrmiyin.bu duz ola biler ama ele subut eden adamin yawadigi yerde.yeni xaricde.muselmanlarda cox azdi bu hal
~Altunay~ [OFF] (22.05.2014 / 16:55)
bir-iki nefere gore butun qadinlari qaralamiyin.bizim qadinlarin yuzde 99u olene kimi erlerine sadiq olurlar.amma ele bir kiwi varmi ki oz arvadina omru boyu xeyanet etmesin.nese inanilacaq iw deyil.
Unudulmuram.M [OFF] (11.05.2014 / 15:44)
Butun omru boyu birlikde olan cutlukler nece bes camatin basini gic gic seylerle doldurmuyun agilli olun
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1224