canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ATA XEYIR DUASI"

bezi insanlar oz xowbextliki ucun valideynlerni feda ediller eslinde hecde xobext olmullar eksine bedbext olurlar. Yeni valideyin xeyir duasi olmayan yerde xowbextlik olabilmez! Qowulub qacan qiz ata coreyni tapdaliyirsa o nece xowbext olar? Sen eger yad bir oglannan otru oz ata anani silirsense daha sennen her wey gozdemek olar o oglan hec duwunmurku? Eger o qiz mene gore oz ata anasini atirsa sabah bawqasina gorede meni atar? Arr olsun qacan qizdara.. Sen nece qurur lu olarsan ki atan sene gore bawi awaqdir! Sen nece gule bilersen? Ki ata senegore dert cekir! Sen yawayarsanki? Atan sene gire olmek isdeyir! Nece boqazindan artiq tike kecer? Axi sen ata coreyni tapdaliyib qacmisan! Sen nece valideyin mesulyetni dawiyacaqsan? Eger sen oz valideynini bir nefsine satmisansa! Sen nece oleceysen? Ata ananin xeyir duasi halaliqni almamiw! nece cavab vereceksen ALLAHA?


Şerhler:
*ToLka_ALLAX* [OFF] (13.03.2014 / 15:55)

Allah~Tekdi [OFF] (06.03.2014 / 02:27)
Alin yazsi var amma insan oz taleyni ozu yazir! O ki qaldi qacmaq men qeti eleyhineyem konkret! Sevgi deyende ki o ne sevgi dirki insan ataya anaya qarwi cixir... Yer goy butun melekler enet oxuyur o wexslereki atanin coreyni tapdaliyib qacirlar!!!!
BeNaWKa_iNaNMaM [OFF] (06.03.2014 / 00:54)
Bu fikirker menim duwunceme gore yalniwdi. Az deyil ata ana zoru ile evlenen sorada heyati mehv olan qizlarimiz. Xahiw edirem geleceyi duwunmeden bugun haqda daniwmiyin. Allah herkes cun yazdigi tale qismet var. Her bir qiz istiyer el adetiyle gelin kocsun. Ama qismeti olmuyanlarda az deyil. Xahiw edirem nefisle sevgini bir tutmuyun. Az gormemiwem ata oz pul maragina gore qizi evlendiren. Yada sevdiyine vermiyen. Bu movzu tamamile sehvdi
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6853 / 903