canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ezab

Ellame Eminin(e) oğlu neql edir ki, atam ağlayaraq mene dedi:

Çoxdandır düşünürdüm ki, göresen Allah-teala Şimri nece cezalandırır. Bir gün gece yuxuda Emirel-möminini(e) çox sefalı bir mekanda gördüm. Ve özüm de onun xidmetindeyem. Yanında iki kuze var idi. Mene buyurdu: Emini, kuzeleri götür get ve oradan su getir. Elile işare etdiyi teref çox sefalı ve teravetli idi. Bol sulu hovuz ve etrafında da yaşıl ağaclar var idi ki, tesvir etmek mümkün deyil.

Kuzeleri götürüb ora yollandım. Kuzeleri doldurub Emirel-mömininin(e) yanına qayıtmaq isteyirdim ki, gördüm hava qızmağa başladı. Uzaqdan bir neferin mene yaxınlaşmasını gördüm. O şexs ne qeder yaxınlaşırdısa, hava bir o qeder heraretli olurdu. Ele bil bütün heraret ondan qaynaqlanır. Yuxuda mene ilham oldu ki, bu Hz.Hüseynin(e) qatili Şimrdir. Şimr mene çatdıqda hava o qeder isti oldu ki, tehemmül etmek mümkün deyildi. Ve az qalırdı ki, melun Şimr helak ola.

Menden su istedi. Dedim ki, ölerem amma sene bir damcı bele su vermerem. Birden mene hücum etdi. Kuzelerin Emirel-möminine(e) aid olduğunu bildiyim halda bele onları vurub yere sındırdım ki, elimden ala bilmesin. Kuzenin sınması ile su dağıldı ve buxarlandı. Menden naümid olan Şimr üz tutdu hovuza teref. Men onun su içib sirab olacağını düşünüb kederlenmişdim ki, onun hovuza yaxınlaşması ile hovuz qup-quru oldu. Ele bil illerdir orada su olmayıb. Hovuzun etrafındakı ağaclar bele solub qurudular. O meyus halda geldiyi yolla geri qayıtdı. Uzaqlaşdıqca hava yene serinlemeye başladı ve sefalı ve teravetli oldu. Hovuz ise yene su ile doldu ve ağaclar yam-yaşıl oldular.

Hz.Elinin(e) hüzuruna geldim. Hz.Eli(e) tebessüm ederek mene buyurdu: "Allah-teala o melunu bu cür ezab edir. Eger o sudan bir damcı içerse, onun üçün her bir zeherden acı olacaq ve çekdiyi bütün derdlerden daha ağır olacaq".

Hz.Eli(e) bu sözleri deyib qurtaran kimi yuxudan ayıldım.


Şerhler:
likestrike [OFF] (02.05.2014 / 21:36)
Lap gozlerim doldu ey muselmanlar niye werhiniz yoxdur burda Imam Huseynin Kerbela wuhedasinin bu gun icdiyimiz her damla suda adi hallanacaq wexsiyyetin Hz Elinin oglu Huseynimin adi var ey muslimler ayilin
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6881 / 1178