canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
BDU-da sevgi hekayesi

2006-cı il mektebi qurtadım ve BDU-ya GEOLOGİYA fakultesine daxil oldum . 1-ci kursa teze başhlamışdım ele bele uşaqlarla vaxt öldürürdum . Gezirdik , gülürdük , oynayırdıq . Günlerin bir günü 1-ci kursun ortaları idi . BDU bufetde uşaqlarla oturmuşdum . Qızlar ve oğlanlar birlikde . Uşaqlarla mezelenirdik . Deyirdik gülürdük . Bufetde de uşaqlar az idi , Qız qrup yoldaşım-mene arxamda 1 stol gösterdi . Mene dediki , bax o qızlar oturub aaaa gedib onlardan FANTA ala bilersen . Mende arxama baxdım , orda bir qız var idi xoşum geldi o günden başladım arxasınca düşmeye . Qızda gorürdüki men arxsınca gelirem , her nece eledise 1-ci gün qızı itirdim . Bilmedim hansı fakuletde oxuyur . O deqiqeden başladım qızı fikirleşmeye . 1 hefteye yaxın qızı görmedim.

Günlerin bir günü çıxdım COĞRAFİYA fakultesine, mektebde 11 il bir yerde oxuduğum sinif yoldaşımı axtarmaqa COĞRAFİYA fakultesine, otaqları bir-bir açırdım, birden bir otaqda kimse gözüme deydi. Neçe gün idi ki, axtardığım qız idi. Başladı o genden qara günlerim. Qız menden 1 kurs böyük idi.
Hemin günden derslere girmirdim, fikrim ancaq bu qızda idi, günümü COĞRAFİYA fakultesinde keçirirdim. Qızın arxasınca düşürdüm amma yaxınlaşmağa risk elemirdim, qorxurdumki ömrümde birinci defe bir qız sevmişem, hem de canımdan çox. Qız mene yox deyer, ya da rus dilli olduğuna göre qorxurdum ki, meme rusca ne ise deyer, anlamaram, pert olaram. Men ancaq qızla evlerine qeder arxasınca gedib qayıdardım.
Günlerin bir günü 1-ci kursun axırı idi, sinif yoldaşım mene dedi ki, ALTIAĞACA praktikaya gedirik. Hemen bu qızda ALTIAĞACA gedirdi qrup yoldaşları ile. Öz praktikamdan kesildim, Getdim 1 heftelik ALTIAĞAC praktikasına. Praktikaya getdiyimi sinif yoldaşımdan başqa heç kim bilmirdi. Getdik ALTIAĞACA. Orda ayrı-ayrı katejlerde qalırdıq. Menimde ALTIAĞACDA olduğumu gören qız biraz dondu qaldı )). Sonra günlerimizi keçirirdik. Men helede özümü toplayıb bu qıza yaxınlaşa bilmirdim . Bu


[1] 2 3 >>

Şerhler:
vermont [OFF] (10.01.2011 / 14:19)
indi mende eynile bu veziyetdeyem demek olarki.ama ne edeceyimi bilmrem heleki((( ozune demeye cesaretim catmayacaq bilirem
SAIR [OFF] (10.01.2011 / 01:16)
Sen secimini duzgun etmemisen.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 852