canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İncilde hicab

İndiki mesihilerin elinde olan İncil hezret İsanın (e) şagirdleri terefinden yazılıb. Onun qadın hicabına mexsus hisselerine işare edirik:

Amma sen düzgün telim, beyenilmiş sözler de ki, vüqarlı, ağıllı ve ayıq qoca kişiler imanda, iffetde ve sebirde doğru olsunlar. Hemçinin qoca qadınlar teqvalı olsunlar. Ne qeybet deyen olsunlar ve ne de çox şerabın bendesi, belke yaxşı telim müellimleri olub cavan qadınlara ağıl öyretsinler ki, er ve övlad seven olsunlar, tedbirli, iffetli, evdar ve yaxşı, erlerine tabe olsunlar ki, mebada Allah kelamı müttehim ola. (İncil-Resul risalesi, ikinci fesil: 1-8)

*Hemçinin qadınlar özlerini heya ve pehrizkarlıq libası ile bezesinler neinki zülfleri ile ve qızıl mirvari ve qimetli paltarlar ile. (İncil-Pulis resulun evvelinci risalesi yemu tavusa ikinci fesl feqere 1 ve 9-15)

Size zahiri zinet olmaz, saç höyürmek qızıl taxmaq ve paltar geyinmek, belke batini qelbi insanlıq qeyri fasid libasda, helaş ve aram ruh ki, Allah yanında qimetlidir. Ona göre bucür müqeddes qadınlar keçmişdede Allaha tevekkül ve özlerini zinetlendiribler ve erlerinden itaet edirdiler Sara kimi ki, İbrahime tabi idi. (İncil-Hut rus resul risalesi üçüncü fesl feqere 1-6)


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6896 / 925