canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Heyat sehnedir Ama biz aktyor deyilik...

"Heyat bir sehnedir" ve "Biz onun akttyorlariyiq"... Her kes oz rolunu oynuyur...
Tekrara yol vermirem...... Men bununla razi deyilem. Ele siz de. Ama sadece olaraq bu ifade gozel oxundugu ucun hami qebullanir.... Ama dediyim kimi Men yox.... Eslini aciqlayacam siz de qebullanmayacaqsiz.
"Heyat bir sehnedir" bu fikirle raziyam, ama "Biz aktyor deyilik"...
Cunki heyat hemiwe sehne olub, hemcinin sehnedir, bele olacaq da.... Sadece olaraq biz tamawacilariq. Bu heyata biletimizi alib gelmiwik ve her birimiz oz biletimize uygun olan yerde oturmuwuq.... Her birimiz eyni sehneye baxiriq.... yawimizdan, dinimizden, irqimizden asili olmayaraq. Onsuzda heyatin bir sehnesi ve bir tamawasi var. Bizler sadece olaraq oturdugumuz yerden asili olaraq bu heyati bawa duwuruk. Bawa duwduklerimiz de ferqli olur... Bu sehne ferqli sehnedir, daha yaxin oturanlar en cox ezab ceken ve en cox bawa duwenlerdir...Buna gore de bezileri tamawani yarimciq qoyub gedir. Bezilerinin seansi qurtarir gedir. Yarimciq gedenlerin yerini seans tamam olmamiw hec kes doldura bilmir. Seansin sonunadek yeri gorunur... Ama seans bitib biz getdikden sonra ise her birimizin yerini bawqalari tutur....
Heyat sehnedir, ama biz aktyor yox tamawacilariq. Verilen bilet bu dunyaya gelmeyimizdir. Oturdugumuz yer insanlar arasindaki hormetimiz... Kimi bu dunyadan tez gedir, cavan gedir deye yeri gorunur... Ama vaxtimiz catib gedirikse, qocalib olurukse, yerimize bawqalari nevelerimiz gelir.. Heyat bir sehnedir ve o sehnede hemiwe eyni tamawa gosterilir...

Yazilan her soz oxunmaq ucundur. Anlamaq ucun yox. Caliwin oxuyun. Her sozu anlamaga caliwsaniz omrunuz geder. Onda sizin nese yazmaginiza vaxt qalmaz.
Anlamaq ucun ise yazmaq lazimdir. Kimlerinse sozunu yox. Oz sozunuzu... Ancaq yazilar iz buraxir...

Caliwin sag qalin ki, yene oxuyasiz...
Men de caliwim ki, yazim cunki oxumadan geden olmasin deye... =)


Şerhler:
Твой_Кавалер [OFF] (24.05.2014 / 12:53)
sumeyla deyesen movzu qaldi bir qiraqda maraqlar bizi bawqa semte yoneltdi. =) Biz mesajla daniwa bilerik eger mumkundurse. Cunki men bura tesadufen girende gorurem senin yazilarini.
sumeyla [OFF] (24.05.2014 / 12:38)
He menimde cox xowuma gelir
Твой_Кавалер [OFF] (24.05.2014 / 10:00)
Duzdu, duwunceler ve zovqler ferqlidir. Ama profilindeki melumatin duzdurse musiqi zovqun cox xowuma geldi. 5ci element soundtrack. Filmi de sevirem filmde oxunan aria musiqisini de.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7116 / 1108