canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Amerikanin siLahLarinda "Isadan Mesaj" varmis..

İraq ve Efqanıstandakı ABŞ ordusunun istifade etdiyi tüfenglerin nişangahlarına İncilden dua şifreleri peçatlandığı ortaya çıxdı.
Amerikan ordusunun silahlarında İncilden ayeler yazılı... İstehsalçı firma Trijiconun İraq ve Efqanıstanda istifade edilen silahlara İncilden aye şifreleri yerleşdirdiyi teyin olundu.
Tüfenglerin nişangahlarına '2COR4:6' ve ya 'JN8:12' kimi deyişik reqem ve herflerın olduğunu teyin eden Amerikan ABC Televiziyası, bu silahlarla İraq ve Efqan esgerlerine de tehsil verdiyini ifade etdi. Reqem ve herflerin araşdırmasını eden ABC, bunların İncildeki bezi dua ve ya keçidlerin olduğu sehife ve hisseleri gösteren 'şifreler' olduğunu ortaya çıxardı.
Tüfengin nişangahında yazılı olan '2COR4:6', İncilin 'İkinci Korintliler 4:6' hissesini işare edir. İncilin bu hissesinde 'Qaranlığı işıqlandıran işığı veren Tanrı, ucalığını İsanın şexsinde göstermek üçün üreklerimizi de işıqlandırdı' yazır. Bir başqa qrup tüfengin üzerinde ise 'JN8:12' şifreleri var.
Bu da 'Yeniden Doğuş Hissesini gösterir. Burada 'Men dünyanın işığıyam. Meni izleyenler esla qaranlıqda getmeyecekler, heyatın işığıyla bezenecekler' ifadesi istifade edilir. ABŞın, İraq ve Efqanıstandakı terrorla mübarizesini Selib yürüşü olaraq gördüyü iddia edilmiş ve ABŞ köhne Başçısı Corc Buş da bir danışmasında döyüşü 'Selib yürüşü' olaraq xarakterize etmişdi.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7328 / 1232