canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Satanizm Haqqinda

Satanizm - şeytana ibadet Avropa ölkelerinde geniş yayılmış inanclardan biridir. Doğrudur, Avropada satanizmle meşğul olanların emelinde cinayet terkibi yoxdursa cinayet mesuliyyeti de daşımırlar. Her hansı qara libaslı varlığa, belke de Şeytana xidmet edirler. Pişiye nifret edir, insanlarla az elaqe qurur vaxtının çox hissesini qaranlıqda keçirdirler. Eslinde pisliyin ve ya yaxşılığın terefdarı deyiller. Eqoist olur heyatdan her şey almağa cehd edir özlerini her şeyin yaradıcısı hesab edirler. İnam onlar üçün ikinci plandadır. Satanistler yalnız bir şey haqda fikirleşirler-ölümden sonra heyat var ve bu heyat yalnız onlara mensubdur.Bu inancı qebul edenlerin arasında yeniyetme qızlar üstünlük teşkil edir.
Qloballaşma dövründe artıq qonşu ölkelerde ve Azerbaycanda da satanistlerin tebliğatına qoşulanların sayı artır.

1.AXMAQLIQ (Stupitiy)
Satanist günahların ilki axmaqlıqdır. Axmaqlar acını-ağrını duymazlar. Satanistler heyatın telelerle dolu olduğunu söyleyerek telelere düşmemek ve axmaq olmamaq üçün sey gösterilmesi lazım olduğunu müdafie eder.

2.OLMADIĞIN KİMİ GÖRÜNMEK (Preteniousness)
Boş böbürlenmelerin narahat edici bir şey olduğunu söyleyerler ve Lesser Magic 'en kardinal qaydalarına xitab etmediyini bildiriler

3.SOLİPSİZM
Satanizm 'e göre başqalarına qarşı davranışlarını dengelemek lazımdır. Çünki qarşıdakı adam senin istediyin kimi olmaz yeni sene ayaq uyduramayabilir. Bu sebebden öteri Satanizm, adam sene nece davranırsa adamın da ona ele davranmasını nesihet eder ve asanlıqla yanılmaya düşüle bileceyini bu sebeble her an diqqetli olmaq lazım olduğunu bildirer.

4.ÖZÜNÜ ALDATMAQ (Self - Decient)
Satanistler üçün en böyük Kardinal günahlardan biride özünü aldatmasıdır. Qarşındakı keslere her hansı bir sebebden öteri (tabu, ön mühakime, xarici tezyiq v.s) olmamasına baxmayaraq böyüklük yaraşdırıb hörmet göstermeyi istemezler. Satanizm üçün esl olan ferdi çıxardır ve müqeddes olan ferdin yalnız özüdür.

5.SÜRÜYE UYMAQ (Herd Conformity)
Bir


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Melahet_M [OFF] (07.08.2014 / 00:05)
Allah seytana lenet elesin Uca Rebbimiz butun muselmanlari qorusun AMİN!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7117 / 1039