canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
MaraqLi meLumatLar

Çin dünyanın en çox ehaliye sahib olan ölkesidir. Buna göre de eyni soyad ve ada sahib olan Çinliler belke de, hansısa ölkenin ümumi ehali sayından da çoxdur. Bele ki, statistik melumatlara göre Çinde 93 milyon ehalinin soyadı Vang-dır. 92 milyon ehali ise Lee Soyadına malikdir. Üçüncü yerde ise 88 milyonla Zhang soyadı yer alıb. Sonrakı yerleri ise Çen, Zhou ve Lin tutur. Ümumilikde ise Çinde cemi 100 soyaddan istifade olunur.
Bir taksi sürücüsü işler azaldığına ve az pul qazandığına göre artıq geceler de işlemeye başlayır. Bir gece qebristanlıq qarşısından keçen zaman bir çılpaq qadın görür ve maşını saxlayır. Ona penceyini verir. Sonra evinin ünvanını soruşur, cavabı aldıqdan sonra evine aparır. Gece vaxtı sizi narahat etmeyim deyib, pul ve penceyi sabah gelib sizden alaram deyir. Seheri gün gelib qapını döyür ve qapını bir yaşlı qadın açır. Dünen bura bir qızı getirmişdim penceyimi ve pulumu almağa gelmişem dedi. Bu an şekilde qızı görüb onun olduğunu bildirir. Qadın gülümseyerek qızının bir hefte evvel tecavüzle öldürüldüyünü söyleyir. Şoka düşen taksi sürücüsü ne edeceyini bilmeyerek qadına dünen olanları danışır. Sonra qızının qebrini göstermek üçün qebristanlığa gediler. Qızın qebrinin üstünde pencek ve pul var idi. Taksi sürücüsü şokdan düz 2 hefte sonra çıxa bilmişdi.
Bir Macar heyat yoldaşını qorxutmaq üçün özünü tavandan asmış kimi gösterdi. Bu zaman eve gelen heyat yoldaşınin üreyi getdi. Gelen qonşu her ikisinin öldüyünü düşünerek evi soymağa çalışdı. Bu zaman ayağı ile qonşuya toxunan ev yiyesini dirildi zenn eden qonşu öldü.
Erini itirmiş qadın birge yaşadığı qızını da özü kimi aşıq-saçıq geyinmeye, her gen bir kişi ile eylenmeye mecbur edermiş. Bir gün qız küçede aldığı zerbeden sonra xestexanada öler. Seheri gün anası gece evde oturarken qapının zengi vurulur. Qadın kim olduğunu soruşanda menem ana deyen qızının sesini eşider. Qapını açmaz. Meslehetlerden sonra növbeti defe qızı qapını döyende anası qızından hansı reng paltar geyindiyini


[1] 2 >>

Şerhler:
SAIR [OFF] (11.01.2011 / 23:28)
Maraqlidi
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7312 / 926