canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ÖLümLerini gizLeyen 6 insan

1- Bennie Wint
29 yaşındakı 1- Bennie Wint ve nişanlısı 1989-cu ilin Noyabr ayında Daytona Beachda evlenmek üzre yola çıxmışlar idi. Daytonada tetil eden cüt denize girmek üçün sahile getdi.Bennie Wint suya girdi ve ortadan itdi.Bennie Wint üçün çıxan söz-söhbetler arasında boğulduğu ya da köpekbalıqları terefinden parçalandığı deyildi.
20 il boyunca saxlanan Bennie Wint esl sebebi narkotik istifade etdiyi üçün polisin davamlı onu axtardığını zenn etmiş olması idi. Nişanlısı ve qızını 20 il boyunca boşuna tek buraxmışdı. Polis halbuki onu heç bir cinayetden öteri axtarmırdı
2- Eşşek zarafatı
1980-ci ilde 50 yaşındakı film prodüseri Alan Abel ani bir infarktından öldü. Ölüm onu yeni filmi üçün mekan axtararken Utah ABŞ Sundan terefindende tapmışdı. Ölüm hesabatına göre dağlarda xizek ederken infarkt keçirmiş ve ölmüşdü. Öldüyünde cesedi yanında xizek komanda xaç şeklinde qarda dayanırdı. Alan Abel ölüm xeberinin The New York Times Qezetinde bele neşr olunmasını istedi. Meşhur film prodüseri yalan ölüm xeberi ve hadise üçün bir çox yoldaşı ve etrafdan şahidlerle razılaşmışdı.
Zarafatı üçün 6 ay plan etmişdi ve sonunda dünyanın en böyük qezetlerinden birini aldatmağı bacara bildi. Ölüm xeberini The New York Timese bastırttığı gün müveffeqiyyete çatdı.
3- İşden çıxmaq üçün öldü
1997-ci ilde müveffeqiyyetli bir vekil olan Skoç Alastair Liddle eve dönerken yoldaşına xeber verdi amma o gece evine dönmedi. Ve heç bir iz buraxmadan itdi. İtdikden bir il sonra ortaya atılan bir dedi-qodu heqiqeten maraqlı idi. 43 yaşındakı vekil evine dönerken bölgede bir çox bataqlığın olduğu bir yerde mafiya terefinden öldürülüb cesedi yox edilmişdi. Eslinde hadisenin gerçek üzü bele idi: Ortadan itmeden evvelki saatlarda arvadını axtardıqdan sonra cib telefonunu bataqlığa atıb yanında bir az pulla İngiltereye qaçmışdı. İngilterenin Cornwall şeherine qaçan vekil artıq xeyalindeki peşesinde işlemek isteyirdi. Bu yüzdende İngilterenin en gözel çiçeklerinin yetişdiyi şeheri Cornwallı


[1] 2 3 >>

Şerhler:
bal_qiz [OFF] (12.01.2011 / 02:53)
twk
SAIR [OFF] (11.01.2011 / 23:44)
Maraqli yazdin
SAIR [OFF] (11.01.2011 / 23:42)
Maraqli yazdin
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7312 / 945