canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Men ne üçün oruc tutmalıyam? 7 Sebeb

1 - Çünki bu – menim Yaradanımın mene yöneli buyuruşudur. O, meni menim özümden yaxşı tanıyır ve menim yalnız xeyrimi isteyir.

2 - Çünki bu, meni daha sağlam edir. Oruc menim orqanizmimin yenilenmesine sebeb olur ve heyat resurslarını seferber edir.

3 - Çünki, oruc menim orqanizmimi teravetlendirir. Gün erzinde bedeninim hezm prosesinden tam dincelmesi orqanizmin fizioloji matrisasının tam berpasına xidmet edir.

4 - Çünki, oruc menim irademi möhkemlendirir. Men, heç kesin görmediyi ve bilmediyi bir şeraitde bele, diger vaxtlarda mene halal olan nemetlerden könüllü ve şüurlu olaraq imtina edirem.

5 - Çünki, oruc meni daha merhemetli olmağa sövq edir. Men imkansızların halını duymağa başlayıram – o keslerin ki, yemek isteyirler, amma yemeye imkanları yoxdur.

6 - Çünki, oruc menim psixoloji yenilenmeyime xidmet edir. Menim dayanmağa, düşünmeye, ötüb keçmişleri ve geleceyi yeniden deyerlendirmeye imkanım olur.

7 - Çünki, oruc meni başlıca meramıma – kamil insan olmaq meqamına yaxınlaşdırır. Zira, oruc – vücudi intibahın en mühüm elementlerindendir.


Şerhler:
ХранительИСЛАМА [OFF] (03.07.2014 / 09:50)
Allah oruclarmizi qebul etsin....
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6967 / 857