canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gülmek Qadağandır !!!

Bele bir deyim var. " Gülüş ömrü uzadır"
- Bes ölümün en son metodu ne ola biler sizce?? Belkede her birinizin aglına "Gülmek" geldi. Lenet Şeytana Bu yolla ölmek çox anormal ve qeyri- adidir. Bir düşünek. O qeder gülürük ki, bu gülüş ölmeyimize sebeb olur. Her halda son deqiqelerimizi gülerek keçiririk. Gülüş sebebinden ölmek meni daha çox heyretlendirir. Düzün desem qorxudur:) Diger ölüm metodları bu cür deyil. Gülmek sebebinden ölen insanlar az deyil.
- ole Bentzen " Vanda Adlı Balıq" filmine baxarken, heddinden artıq cox gülmüş ve yerindece keçinmişdir.
- Yunan filosofu Krisipas müşahide apararken olmuşdur. O ulaga encir yedizdirmiş. Ulag normal şekilde yemiş. Sonra o ulağa şerab vermiş. Ulağ serxoş olmuş tez tez yıxılırmış. Bu menzereni görmüş ve heddinden artıq çox gülmeye başlamış, efsuslar olsun ki, vefat etmiş.
- Bele bir hadise 1975 ci ilde Aleks Mişel adlı birinin başına gelmiş. O " Kanfu Tayfaları " adlı filmin 5 ci epizodunda 25 deqiqe dayanmadan gülmüş, ve ölümüne sebeb olmuş bu film. Ve Mişelin heyat yoldaşı, erinin son deqiqeleri gülüş içinde keçdiyinden hemin film şirketine minnetdarlıgını bildirmişdi. Beleleride varee. Men olsam tutdurardım))) Axı bu bizik:)
- Men artıq gelecekde insanların gülmek sebebinden öleceyinin çoxalmagına inanmaq istemirem.
- Artıq 7-8 nefer bu sebebden dünyasını deyişib. Gülek, Gülek ki, ömrümüz menalı keçsin. Ama Çerçive içırisinde gülek ki, yeniden nelerese Güle bilek..


Şerhler:
Niklaus [OFF] (16.08.2014 / 16:47)
Düzdü evvel axır hamı ölmelidir. Bəlkədə biz öyreşmişik ki, hansısa xestelikler, qəzalar intiharlar və s. Sebebsiz ölümü adi qarşılaya bilmirik. Yenədə mən gülərəkdən ölməyi adi qarşılaya bilmirəm.
~Altunay~ [OFF] (16.08.2014 / 16:43)
Olum haqdir.Onsuzda evvel-axir hami olmelidir.Gulerek olmeyin neyi pisdiki? illerle yataq xestesi olub,can cekiwe-cekiwe acilar icinde olmekdense,ecelin gozune gulerek olmek daha ustundur.
Niklaus [OFF] (15.08.2014 / 23:52)
Amin
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7141 / 1174