canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kepenek Dövrüdür indi.

Axı biz kime inanaq?
- Dostu üçün canını feda elemeye hazır olan birine?? Yoxsa dostunun adı altında öz menafeyini güden dırnaqarası dosta?
-Kepenek dövrüdür indi. Her şey bir günlük yaşanır indi. Öz ailesi olarken başqa birine göz diken namussuza inanaq? yoxsa bir isti yuva qurmaq meqsedile gece gündüz çabalıyan insanlara...
- Qız öz sevgisi ugrunda her kesden vaz keçdiyi halda, oglan öz telinde oglan adları ile qız gizletdiyi halda...budurmu bizim sevgiye verdyimiz qiymet. Axı biz niye bir birimize olan inamımızı itiririk.
- Üreyi yalnız saf sevgiyle dolu olan, qarşılıgında azda olsa temiz sevgi isteyen oglan, Axı NİYE sevgi deyilen anlayışdan mehrum olan bir qız terefinden aldatılmalıdır???!!!
- Ananın tek isteyi oglunun ona hörmet etmesi, onu zirvelerde tutması oldugu halda, ogulun gelini daha üstün bildiyi zemanede yaşayırıg. Bu halda biz öz canımızdan olan birine bütün güvenimizi itirdik.
- Qardaş qardaşı madiyyat üzünden satırsa, axı biz hansı isti aileden danışa bilerik.
Sevirem deyib, sevdiyini esgerliye yola salıb, 2 aydan sonra unudub..." Bizde alınmadı" deyen qız, sen sevdiyini yox,,,geleceyini sene bexş eliyen insanın heyata inamını itirdin.
- Eger ata öz qızına güvenmirse....qardaş bacının arxasında durmursa,, Canım dostum , bratım dediyi halda onun sevgilisine göz dikirse, bu amansız heyatda, eşşi safdı avamdı, deyib başını aldatdigimiz insanların ahı bizi tutmursa...ve s........ve s...... ve s...... ve s.....Geleceyimizi düşünmeden bu günü, bir günümüzü yaşayirqsa Demeli Kepenek Dövrüdür indi..


Şerhler:
Niklaus [OFF] (17.08.2014 / 22:02)
Düzdü elavələri yazmaqla qurtarmaz. Demək olar ki, Hələ heçnə yazmamışam.
*Kardelen* [OFF] (17.08.2014 / 21:59)
twk Niklaus. hamisi duzdu hele elaveler de lazmdi. demek ki,bu haksizliklar umumilikde kepenek dovru adlanirmiw. ve biz de bu kepenek dovrunu seve seve yawayiriq
Niklaus [OFF] (17.08.2014 / 21:04)
Oxuyuruq və susuruq çünki axı bu bizik
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7149 / 1093