canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Cehennemi Son Anında Qazandı.

Bu meqaleni oxuyan şexs...senden en çetin anında "Bu günedek Kimese hansı yaxşılıq etmisen?" Sualını soruşanda bütün heyatın gözünün qarşısından lent kimi keçecek...

Qeddar ve günahkar insan vefat edir. Cehennemin qarşısında onu Melek gözleyir.
Melek deyir:
" Cehenneme getmek istemeyeceksen. Eger indi heyatın boyu etdiyin hansısa cemi bir yaxşılıgı yadına salsan, kifayetdiki cennete düşesen" Kişi heyacanla fikirleşir. Bütün qohumlarını, dostlarını etrafında olan insanları xatırlayır. Kimseye yaxşılıg etdiyi yadına düşmür. Vaxt bitir, ve xilas olmaq üçün bir sebeb tapmır. Kişini Cehennemin qapısından içeri atmaq isteyene o qışqırır. " Dayanın xatırladım"
Bir defe meşede gedirdim, yolumun üstünde tor qurmuş hörümçeyi gördüm. Men ordan ehtiyatla keçdim ki, onun yuvası pozulmasın.

Melek gülümseyir, ve bu zaman göyden bir hörümçek gelir, öz torundan hemin adama uzadır. Adam ipden yapışıb cehennemden, cennete doğru qalxmaga başlayır.
Bu vaxt aşağıda olan günahkar insanlarda xilas olmaq üçün, torun aşağısandan yapışıb imdad isyeyirler. Özünü xilas etmek üçün kişi ayağı ile torun aşağısından yapışan insanları aşağı iteleyir.
Bu vaxt heqiqetende ip qırılır, ve kişi Cehenneme yuvarlanır. Ele bu vaxt qulağına Meleyin sesi gelir. " Teessüf Senin qorxun ve narahatlığın qezebe ve paxıllığa çevrildi, sen yenede pis emelinden qalmadın..
- Son anda heç olmasa bir- iki insana yaxşılıq etmek şansınıda elden qaçırdın. Bu hereketlerinle de, ömür boyu etdiyin o birce yaxşılığıda itirdin."


Şerhler:
aydan@mail.ru [OFF] (29.08.2014 / 16:08)
Cunki biz insanig en esasida muselmanig,ona gorede ozumuzden bawqasini duwunmuruk
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7153 / 1057