canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Maraqlı Melumatlar Ensiklopediyası [ 9-hisse ]

1)Şagirdlerin 35%-i, sırf müellimleri sual vermesin deye derse qulaq asırmış kimi özünü gösterir.

2)Sabunun çirki temizleyen hissesi köpüyüdür. Yeni, köpüklemeseniz heç bir işe yaramaz.

3)Sabun isti suda, soyuq suya nisbeten daha yaxşı köpüklenir.

4)Dünyanın en etirli mescidi Tebriz şeherindedir. Mescid inşa edilerken palçığına müşk etri elave edilmişdi ve 600 il keçmesine baxmayaraq hele de mescid xoş müşk etri verir.

5)Ayaqüstü su içmek çox zererlidir. Çünki su ayaqüstü içildikde birbaşa on iki barmaq bağırsağa gedir. Eger oturaraq içsek su evvelce medede toplanar, mede turşusu ile qarışaraq mikrobları öldürer. Belelikle veba da daxil olmaqla bir çox xestelikden qorunmuş olarıq.

6)Cümleni. Bele. Yazanda. Beyniniz. Sanki. Her. Sözden. Sonra. Dayanmış. Kimi. Olur. Ele. Deyil? Bu. Şerti. Refleksdir. Ve. Beyniniz. Bu. An. Meseleni. Anlayıb. Refleksi. Redd. Etdi.

7)MEĞLUBEDİLMEZ BRÜSLİ HAQQINDA MARAQLI FAKTLAR.

Dünyaca meşhur efsanevi döyüşçü, kinoaktyor, ssenarist ve rejissor Brüs Li 1940-cı ilde ABŞ-ın San-Fransisko şeherinde doğulub.
Çin esilli Brüs Linin esl adı Li Jun Fan olub. 6 yaşında iken artıq sert xarakteri ve deliqanlı olması ile diqqeti celb edib. Adını tarixe qızıl herflerle yazdırmış efsanevi döyüşçü Brüs Li haqqında maraqlı faktları teqdim edirik:

1.Brüs Linin başı belalı adı…

Brüs Linin ailesi onu heç bir zaman Brüs deye çağırmırdı. Onlar Brüsü leqebi ile «Say fon» ve ya «Little Phoenix» deye çağırardılar.
Brüsun ailesi şeytanın ailelerinde oğlan uşaqlarını sevmediyini düşünürdüler. (Buna sebebi ilk doğulan oğlan uşaqlarının ölmesi idi.)
Eslinde «Brüs li»nin adını «Jackson» küçe xestexanasında işleyen bir tibb bacısı qoymuşdu.Atası davamlı seyahet eden biri imiş ve San Fransiskoda dünyaya gelmiş Brüs Amerika vetendaşı olaraq doğulmuş. Başqa heç bir ölkenin vetendaşı olmamışdı.

2. Brüs Li Alman terefi…

Brüs Li tam bir Çinli deyildi. Babasının ana terefi yarı Alman idi.

3. Brüs Li heç bir zaman döyüşde meğlub


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
Fotograf94 [OFF] (07.10.2014 / 18:33)
deyer verdiyinizcun minnetdaram!
_charli [OFF] (04.10.2014 / 23:15)
Cox sagolun
*Kardelen* [OFF] (04.10.2014 / 22:07)
twk Fotograf. 12. 14. 49daha xowuma geldi
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7153 / 1036