canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Allah edaletsizdirmi??! (estağfirullah)

Bismillehi teaala.
Selefi vehabilerin "sehih buxarisin"de yazır.↓↓↓
FESİL-17: TAM ŞEKLE DÜŞMÜŞ VE TAM ŞEKLE DÜŞ­MEMİŞ (BİR PARÇA ET)٣١٨ـ حَدَّثَنَا مُسَدَّدٌ، قَالَ حَدَّثَنَا حَمَّادٌ، عَنْ عُبَيْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِيبَكْرٍ، عَنْ أَنَسِ بْنِ مَالِكٍ، عَنِ النَّبِيِّ صلى الله عليه وسلم قَالَ ‏»‏ إِنَّاللَّهَ ـ عَزَّ وَجَلَّ ـ وَكَّلَ بِالرَّحِمِ مَلَكًا يَقُولُ يَا رَبِّ نُطْفَةٌ، يَا رَبِّ عَلَقَةٌ،يَا رَبِّ مُضْغَةٌ‏.‏ فَإِذَا أَرَادَ أَنْ يَقْضِيَ خَلْقَهُ قَالَ أَذَكَرٌ أَمْ أُنْثَى شَقِيٌّأَمْ سَعِيدٌ فَمَا الرِّزْقُ وَالأَجَلُ فَيُكْتَبُ فِي بَطْنِ أُمِّهِ ‏»‏‏.318. ... Enes bin Malikden (r.a): Hz. Peyğember -sellallahu eleyhi ve sellem- buyurmuşdur: “Eziz ve Celil olan Allah (her bir ana) rehmine bir melek müvekkil etmiş (ve o melek bele) deyer: “Ya Rebbi nütfe (oldu), Ya Rebbi eleqe (oldu), Ya Rebbi mudğa (et veziyyetinde oldu)! Allah (bu merhelelerden keçirib) onu yaratmağa (hele de davam etmek) isterse, (melek bele) deyer: Erkek yoxsa dişi, günaha meyilli yaxud yaxşılığa meyilli (olacaq)? Ruzisi ve eceli (heyatı) ne qeder olacaq? (Belece bütün bunlar) anasının qarnında yazılar.”

Sizce Allah özü günaha meyyli etdiyi insanı mühakime edermi? axı Allah edaletlidir.


Şerhler:
_____KlaN [OFF] (04.02.2015 / 20:57)
Gozel aydinlatma gozel awkarlamadi qardawim Allah elmine quvvet versin ki bele awikar kafir seflerini ortaya aca bilesen biley Allah Razi olsun qardaw...
yaqub192 [OFF] (09.10.2014 / 15:52)
Qurani Kerimde alin yazi deye bir wey yoxdur.Qeder var.Bunlar qederle onu sehv salirlar.Allah Duz yolda olmayanlara hidayet elesin Inwallah.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6998 / 632