canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
HerweyimSEN

İçinde keder, sevinc, göz yaşları ve gülüş olan kiçik üreyimde böyük DünyamSan.....
.....Üzümü güldüre bilecek yegane insansan...Bir gün içinde öldürüb, hemen andada o ölümden meni xilas ede bilen ŞehzademSen....
En gözel gülüşleri mene bexş eden, qelbimin tıppıltısını artıran, gözlerime parıltı veren, meni Xoşbext edenimSen. Suallar içinde qaldığımda, suallarımın yegane cavabı, qaranlıqlar içinde olan yegane işığımSan.
Heyatıma reng qatan, sevginin acısını bele mene sevdire bilenimsen. Özlediyim, gözlediyim, deyerlendirdiyimsen. Saatım, anım deqiqelerimSen. Sen menim sevdiyimSen.
Xoşbextliyim, qemim, sevincim, ağrılarım, fikirlerim, ezablarımSan. Qorxunc yuxularımın ortasından meni qurtaranımsan. Heyatda olan en gözel arzumSan. Sen menim nağılımsan, sonu olmayan nağılımSan.
Heyatı mene sevdiire bilen, gözlerimden sevinc qığılcımları yağdıran bilenSen. Özüme inamımı, güvenimi artıra bilenSen. Sevildiyime meni emin eden tekSen. Verdiyim nefesimSen.
Qışın soyuğunda yorğanım, yayın istisinde serinimSEn. Yağış yağdıqda çetirim, şimşek olduğunda qoruyanımSan. Qelbimde meskan salanımSan. Öldükdede orda defn olunanımSan.
Heç bir vaxt etdiyi seflere ragmen terk etmeyeceyim sevdiyimSen. Bunun qarşılığındada sevdiyine inandıra bilenimSen. Yaşadığımız çetinlikler içinde inamımı itirmediyim, gözel bir son olacağına inandıra bilenimSen....Sen..Sen..Sen menim qaça bilmediyim talehimsen...

Sen menim Her şeyimsen...AnladınSEN indi menim neyimSEN?


Şerhler:
*Wirinka* [OFF] (09.10.2014 / 21:37)
Kederimsen kimsen sene dexli var werh yaziram ne yaziram men..sen kim olmusane guye...Ramin biler men bilerem,senin movzun olsa daniwarsan indi get sen ulduzlari say
kederimsen [OFF] (09.10.2014 / 20:52)
Tapibdi sizde werh yazmayin da!!
*Wirinka* [OFF] (09.10.2014 / 19:54)
Heyatinda bu sozleri diye bileceyin ve bu sozlere laiq olan birini tapmag dileyile....
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7130 / 1208