canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgini tapmaq üçün 6 addım + 2 bonus

Facebook dostların mene minnetdarlıq eleyecekler: yazdığın zırıltı statuslara ara verib bu meqaleni oxuyursan. Valentin gününde teksense bu menden sene hediyye olsun (Amma zarafatsız, besdi zırıltı statuslar yazdın)! Sevgini tapmaq üçün bunlara emel et.

1. Nece paltar isteyirsen?

Ele bil ki, qonşuya pul verirsen ki, “Maqazinden menim üçün paltar al“. O da gedib qırmızı şortik alıb getirir. Amma eslinde sen yaşıl, uzunqol, ağ düymeli, 100% pambıqdan hazırlanmış, Made in Bangladesh köynek isteyirdin.

Sevgini axtaranda da beledir. Sen eger Allahdan/Kainatdan sadece sevgili isteyirsense o sene yad planetli, 4 defe türmede yatıb-çıxmış, atası İnterpolun axtarış siyahısında birinci olan adamı gönderecek. Senin Kainata gönderdiyin enerji deqiq olmalıdır, ne istediyini deqiq bilmelisen:

Xasiyyeti nece olsun?
Ailesi nece olsun?
Hansı dilde danışsın?
Harada yaşasın?
Bir vaxt ayırıb bu ve yüzlerle diger sualları cavablamalısan (yazsan daha yaxşıdır) ki, ne cür paltar istediyini bilesen.

2. Oxşarlar bir-birini celb edirler

Tanıdığın insanları düşün. Amerikada oxuyanlar bir-birleri ile dostluq edirler, öz biznesi olanların dostlarının da biznesi var, avaraların dostları da avara olurlar, yaradıcı insanların dostları da yaradıcıdır… Bu siyahı sabaha qeder uzana biler. Sözüm ondadır ki, oxşar adamlar bir-birini celb edirler. Sevgide de beledir. Eger sevgilinin idmançı olmasını isteyirsense ve sen özün ‘divan kartoşkası’sansa, bir 25 il de gözlemeli olacaqsan. Eger varlı nişanlı isteyirsense ve özüne bir manikür qıymırsansa, qadanalım, sen evde qaldın. Ne cür insan isteyirsense öz heyatını o yönde deyişmelisen. Understood?

3. Aktiv ol

Bizim çox abırlı-heyalı bir qonşu qız var idi (adını demirem, elden ayıbdı), hemişe çox abırlı-heyalı geyinerdi, oğlanlara baxmazdı, başıaşağı temiz ev qızı idi. Anası da qonşu qızların hansının bir boyfriendi oldu, hamıya yayardı, qeybet eleyerdi, öz qızını terifleyerdi. Bele başıaşağı böyüdü, bir gün onlara elçi geldi,


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Logica [OFF] (16.03.2015 / 11:55)
Bow bow temalar bunu hansi cool bisavad yazibsa o umidsizlikden deli olub ele ozu
ramkaaa [OFF] (13.02.2015 / 02:57)
Eksine zid xasiyyet bir birini cekir agli avara , avara agilliya hesed aparir.
endrabaqi [OFF] (25.01.2015 / 14:12)
Hec ne bawa duwmedim bu ne yaa
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7156 / 568