canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Terorcunun dini ve miliyeti olmaz.

Islam luget olaraq "silim"ve "selam "feylerininin kokunden meydana gelmisdir.silim "ered dilinde sulh ve sakitlik,selam ise xosbexdlik guven ve seadet demekdir.adindanda beli oldugu kimi islam dini sevgi,sulh qardasliq emin amanliq dosluq dinidir.diger terefden islam teslim olmaq itahet etmek ve boyun eymek menalarinida dasimaqdadir.yeni bu dini qebul eden sexs Alahu Telaya boyun eymis onun emirlerine itahet edmekle yanasi bu dinin exlaqi yonu ile etrafina sevgi baris eminamanliq ve dosdluq yayan bir dindar olmusdur.hec fikirlesmek olarmiki gunde 40 ruket namaz qilan ve her ruketde alahin rehman ve rehim oldugunu dile getiren insan merhemetden ve sevqetden oz nesibini almasin namazini bitirib bir usagin ya bir qadinin ve gunahsiz bir dinc ehalinin qanini toksun?sonrada muselman oldigun ucun fexr etsin alninada la ilehe ilalah alahu ekber yazin ve cixib internet saytinda ozunu qehreman kimi gorserdin.butun dunyaya meydan oxusun.sizce islam bumu?


Şerhler:
Samire24 [OFF] (23.06.2015 / 13:06)
menim fikrimce kim hansi eyaletde anadan olubsa,o yerin oz iqlim sheraiti ve bundan asili olan adet eneneleri var,her reqionun oz mudrikleri var,illerle formalashmish mudruk kelamlari var,elbetde heyatdan qoturulmush,yashanilmish,bunun esasinda da hemin eyaletin oz formalashmish dini dushunceleri var,butun dinlerin ozune uygun dini tebligati var,eqer fikir versek,butun dinler yeqane Allaha itaeti teblig edir,
@X@tireler@ [OFF] (25.02.2015 / 11:10)
Eslinde bu dunyada Allahin yolun tutan tek canli onun esrler evvel koc etmis elcileridir.... O zaman yezid ve kafirler olsa bele dunya haqq edalet dunyasi idi... Amma indi her sey deyisib... Daha bu saxta dunyada haqq edalet axtarma Ramal qadam. Rebbim insanlarin cezasini axiretde verecek.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7060 / 1184