canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
İMAM ZAMAN

Böyük alimlerden biri neql eyliyib.Deyir bir nefer her namazında dua edirmiş İmam Zaman aganı görmekçün.Hey dua edirfi. Bir gün gece namazından sonra qapı döyüldü. Qapını açır gorür bir yaşıl emmameli bir cavan .
Deyir meni içeri devet etmirsenmi . Kişi deyir : Buyur qonaq Allah qonagıdı . Bu aganın simasına vurulur ve adını soruçur .Aga deyir : Mehdidi.
Öz özüne fikirleşir ola bilsin Mehdi biddne addıde .
Dedi aga atan anan adı nedi. Aga deyir : atam Muhammedi Mustafa anamda Fatimeyi Zehradı .Dedi : oki namazda dua edirdün meni görmek isdeyirdün menem gelmişem .
Bu düşür Aganın qedemlerine .xoş gelmisen deyir.
Aga deyir ey naibim sene iki kelme spzüm var deyib gedecem .Bu günden sonra bu evde namaz qılma torpaq qesdi torpaqdı halallıgıgı alınmıyıb.Get yiyesini tap halallıq al yoxsa namazlarun batildi. Ve dedi evlendiyinki xanım var o sene haramdı çünki senin süd bacındı.
Bu bunu eşiden kimi çıxır çöle ve deyir ey camaat menim evime Mehdi adıyla biri gelib ogrudu. Gelirler eveki dediyinden bir eser elamet yoxdu.
gece bu yatanda yuxusuna gelir agamız . Deyir bu idi meni her namazda arzulamagun ki bir gecs evine qonaq veldim meni ogru adı atdun.
Ey müselmanlar her namazda dua fereci oxunur ama düşünmürük ki biz agamızın gelmeyiçün ne edirik axı.
Böyük alimlerden biri deyir men baxıram bu insanlara beş üç qepik itirirler deye özlerini atırlar daglara daşlara . Heç gör bir nefer insan xeyirmiki o boyda Agamızı itirmişik .Aganı axdarıram.
ESSALAMU ALEYKE YA SAHİBEL ESİL VE ZAMAN .ESSALAMU ALEYKE YA ŞERİKEL QURAN.


Şerhler:
metdah [OFF] (01.04.2015 / 11:12)
essalamu aleykum ve rehmetullahu ve bereketu in wa Allah aganin zuhurunu bizde gorerik
Biz HuseyN AwiqiyiK [OFF] (01.03.2015 / 02:27)
Assalamu aleyke
*Kardelen* [OFF] (28.02.2015 / 21:47)
Twk.maraqlidi
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7072 / 865